ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From dbenn...@ca.ibm.com
Subject Re: exec on AIX using Ant1.3
Date Wed, 11 Apr 2001 14:12:11 GMT


Works like a charm!

Thanks,
David





                                                                                         
                                            
                    Stefan Bodewig                                                       
                                            
                    <bodewig@apach       To:     ant-user@jakarta.apache.org          
                                               
                    e.org>               cc:                                          
                                               
                                         Subject:     Re: exec on AIX using Ant1.3       
                                            
                    04/11/01 02:50                                                       
                                            
                    AM                                                                   
                                            
                    Please respond                                                       
                                            
                    to ant-user                                                          
                                            
                                                                                         
                                            
                                                                                         
                                            



<dbennett@ca.ibm.com> wrote:

> I'm having trouble using <exec> on AIX in Ant 1.3.  For example,this
> buildfile works fine in Ant1.2, but does not in Ant1.3:

Remove the cariage return characters from ANT_HOME/bin/antRun, this
should fix the problem.

Stefan





Mime
View raw message