ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pinar Bicioglu <p.bicio...@CustomerDialogue.com>
Subject RE: Newbie Question
Date Tue, 24 Apr 2001 16:59:50 GMT
probably :) I hope it'll work fine after you figure out which files you have
moved.

-----Original Message-----
From: David Scassa [mailto:dscassa@journee.com]
Sent: Tuesday, April 24, 2001 12:55 PM
To: 'ant-user@jakarta.apache.org'
Subject: RE: Newbie Question


Yeah. I'm trying to reconfigure my system environment variables.......
Strange eh? Perhaps I moved a jar or something.

-Dave

-----Original Message-----
From: Pinar Bicioglu [mailto:p.bicioglu@CustomerDialogue.com]
Sent: Tuesday, April 24, 2001 11:53 AM
To: 'ant-user@jakarta.apache.org'
Subject: RE: Newbie Question


Did you change any of your jar files location. I remember myself getting the
same error before. I just couldn't find the files. Maybe you haven't change
in your file but how about the locations of the files in your computer ?


-----Original Message-----
From: David Scassa [mailto:dscassa@journee.com]
Sent: Tuesday, April 24, 2001 12:13 PM
To: 'ant-user@jakarta.apache.org'
Subject: Newbie Question


Ant was working fine for a week or two. Now when I execute ant, I get a
strange error.

Here it is.

My command:
d:\ant\context\> ant -buildfile build_context.xml compile

Response:
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Computer

hrm?

It appears to be a classpath issue...? But, nothing has changed...

-David

Mime
View raw message