ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Boniakowski,Jeb" <JBoniakow...@nntllc.com>
Subject RE: ${java.home} - why is it pointing at the JRE?
Date Tue, 09 Jan 2001 18:45:11 GMT
perhaps you are overriding what you have set in some script?  The build
script maybe?
 
jeb.

-----Original Message-----
From: Filip Hanik [mailto:filip@filip.net]
Sent: Tuesday, January 09, 2001 12:55 PM
To: ant-user@jakarta.apache.org
Subject: ${java.home} - why is it pointing at the JRE?


Hi,
when I run ant (on Windows) I set the JAVA_HOME variable to be
"d:\java\jdk1.3"
but when I use it in ant, it points to "d:\java\jdk1.3\jre"
 
any idea if this is correct behavior?
 
Filip
 

----- Original Message ----- 
From: Boniakowski,Jeb <mailto:JBoniakowski@nntllc.com>  
To: 'ant-user@jakarta.apache.org' <mailto:'ant-user@jakarta.apache.org'>  
Sent: Tuesday, January 09, 2001 9:29 AM
Subject: ant and I have a failure to communicate (on compile targets/javac
tasks)


Hi.  Sorry for this admittedly annoying type of question, but I can't figure
out the answer, after reading everything else I could find.

I'm using basically the included build.xml.  Here's the compile target: 

  <target name="compile" depends="prepare"> 
    <javac srcdir="src" destdir="${deploy.home}/WEB-INF/classes" 
           classpath="${deploy.home}/WEB-INF/classes" 
           debug="on" optimize="off" deprecation="off"/> 
  </target> 

Haven't changed it all.  All of my directories are set up as suggested by
the docs. 

The comment in build.xml says that the "javac" task should recurse down the
dir tree compiling classes that don't exist or are newer than their .class
files.  Well, mine doesn't even go down one level.  If I put a file in src
that looks like this:

Foo.java: 
        public class Foo{ break compiler } 

Ant marches on ahead without complaint.  There is no Foo.class in my
{deploy.home}/WEB-INF/classes directory.  It copies non-.java files from my
src/ dir fine.  If I do "build clean", my webapps/nnt (name of my app) is
deleted.  If I do build all, it is deleted and then all of the classes are
copied back to the same place and work fine and all, but only if I go
through the src/ try and manually compile them first.

Does anyone have any idea what I am missing here? 

jeb. 


Mime
View raw message