ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Craig Williams <crwil...@cisco.com>
Subject Re: No compiled classes?
Date Fri, 15 Dec 2000 02:26:03 GMT
Thanks for the help.  I downloaded the latest version and everything is
working fine now!!!

At 06:14 PM 12/14/2000 -0500, you wrote:
>
>Try running with '-verbose' and see if the output gives any hints.
>
>-John
>
>On Thursday Dec 14, 2000, Craig Williams wrote:
>
>> Afraid not.  The classes are not located on my Machine.  I've searched both
>> my disks but to no avail.
>> I get the following message:
>> 
>> compiling 5 source files to D:\jakarta-tomcat\webapps\answer\classes
>> Performing a Modern Compile
>> Executing Target: test
>> Executing Target: compile
>> Completed in 3 seconds
>> 
>> At 05:31 PM 12/14/2000 -0500, you wrote:
>> >
>> >On Thursday Dec 14, 2000, Craig Williams wrote:
>> >
>> >> When I run build.bat or ant.bat, ant appears to go through the motions of
>> >> compiling all 
>> >> my files without error.  However the files never show in the directory
>> >> specified.  I am running jdk1.3.  Have anyone encounted this problem. 
>> >
>> >The generated classes aren't in ../build/classes?
>> >
>> >-John
>> >
>> >----------------------------------------------------------------
>> >John Rousseau                               jrr@silverstream.com
>> >SilverStream Software                     Phone: +1 978 262 3564
>> >2 Federal Street                            Fax: +1 978 262 3499
>> >Billerica, MA 01821                  http://www.silverstream.com
>> >----------------------------------------------------------------
>> 
>> 
>> ---------------------
>> Craig Williams
>> IT Developer
>> Cisco Systems, Inc.
>> RTP Development Center
>> Phone: 919.392.7391
>> Email: crwillia@cisco.com

---------------------
Craig Williams
IT Developer
Cisco Systems, Inc.
RTP Development Center
Phone: 919.392.7391
Email: crwillia@cisco.com

Mime
View raw message