ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Conor MacNeill" <co...@ebinteractive.com.au>
Subject RE: Followup: wlrun task java 1.3 -server option
Date Sun, 19 Nov 2000 22:35:21 GMT
Cyril,

I replied to your original email asking for more information. In any case, I
have changed wlrun so that the additional JVM arguments supplied by the user
come first. This should allow you to specify -server in the jvmargs
attribute. It is unfortunate, IMHO, that the JVM args are position
dependent. Oh well

The change is in CVS now and will be included in a nightly build shortly.

Conor

--
Conor MacNeill
conor@cortexebusiness.com.au
Cortex eBusiness
http://www.cortexebusiness.com.au

> -----Original Message-----
> From: cyril@wyvern.hotwirebiz.com [mailto:cyril@wyvern.hotwirebiz.com]On
> Behalf Of Cyril Bouteille
> Sent: Friday, 17 November 2000 7:48
> To: ant-user@jakarta.apache.org
> Subject: Followup: wlrun task java 1.3 -server option
>
>
> Hi,
>
> I'm trying to follow up on the issue I posted last week.
> I think I found a bug in the <wlrun> task with JDK1.3. It does not
> support the -server option of java because the jvmargs attribute is not
> placed at the beginning of the command line to call weblogic and this
> option needs to be the very first one.
> Has anyone been able to reproduce this?
> How do I report a bug to developers so they can fix it for the next
> version?
>
> Thanks,
> > > -----Original Message-----
> > > From: cyril@wyvern.hotwirebiz.com
> > > [mailto:cyril@wyvern.hotwirebiz.com]On
> > > Behalf Of Cyril Bouteille
> > > Sent: Saturday, 11 November 2000 6:13
> > > To: ant-user@jakarta.apache.org
> > > Subject: wlrun task java 1.3 -server option
> > >
> > >
> > > Hi,
> > >
> > > When I use the following task in ant:
> > >     <wlrun home="${wl.home}"
> > >            classpath="${wl.boot.cp}"
> > >            wlclasspath="${java.class.path}"
> > >            properties="weblogic.properties"
> > >          jvmargs="${wl.args}"/>
> > >
> > > It fails if the -server (or -client) option of JDK 1.3 is set in the
> > > jvmargs:
> > > weblogic:
> > > Copying 1 files to /home/cyril/p4/hotwire/2.0/deploy/dev/weblogic
> > > Unrecognized option: -server
> > > Could not create the Java virtual machine.
> > > BUILD FAILED
> > >
> > > I'm pretty sure weblogic starts with JDK 1.3 since, when I remove the
> > > option, the log reports:
> > > Fri Nov 10 10:54:12 PST 2000:<I> <System Props> java.home =
> > > /home/cyril/p4/java/sunos-sparc/1.3/jre
> > > Fri Nov 10 10:54:12 PST 2000:<I> <System Props> java.runtime.name
=
> > > Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition
> > > Fri Nov 10 10:54:12 PST 2000:<I> <System Props> java.runtime.version
=
> > > 1.3.0
> > >
> > > I can start weblogic with -server just fine with the regular
> > > startWebLogic.sh script.
> > >
> > > Any idea why this option is not supported by <wlrun>?
> > >
> > > Thanks,


Mime
View raw message