ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From KC Baltz <KBa...@responsenetworks.com>
Subject RE: problem with VSSGET
Date Mon, 27 Nov 2000 14:43:57 GMT
What is your PATH variable set to?  I believe I had to have vss.exe in a
path that did not contain spaces or use the ~'ed form of the path.  Try
using the ssdir attribute to the directory where ss.exe is located.  
 
K.C. 

-----Original Message-----
From: jeremie hebre [mailto:jeremie.hebre@corp.vizzavi.net]
Sent: Monday, November 27, 2000 10:40 AM
To: ant-user@jakarta.apache.org
Subject: Re: problem with VSSGET


My path names doesn't contain any space. Moreover, they are environment
variables.
My script, including the values of my ${} :
 

<vssget login="deploy,deploy"
            localPath="../src"
            recursive="true"
            vsspath="/dev/deployer/src"
            writable="false"/>
 

----- Original Message ----- 
From: KC Baltz <mailto:KBaltz@responsenetworks.com>  
To: 'ant-user@jakarta.apache.org' <mailto:'ant-user@jakarta.apache.org'>  
Sent: Monday, November 27, 2000 2:04 PM
Subject: RE: problem with VSSGET

I just dealt with this issue.  Look at
http://marc.theaimsgroup.com/?l=ant-dev
<http://marc.theaimsgroup.com/?l=ant-dev&w=2&r=1&s=vss&q=b>
&w=2&r=1&s=vss&q=b to see the recent conversation.  For me, it boiled down
to an issue of path names with spaces in them.  When I replaced the names
with their ~'ed equivalents (e.g. C:\Program Files == C:\progra~1) it worked
fine.  I also use / instead of \, not sure if that was part of the fix or
not.  If that doesn't help, include the values of your ${} properties so we
can get a better idea of what you're doing.

 
K.C. Baltz
Senior Engineer
Response Networks, Inc.
North Andover, MA
(978)725-3133
  

 
 -----Original Message-----
From: jeremie hebre [mailto:jeremie.hebre@corp.vizzavi.net]
Sent: Monday, November 27, 2000 5:56 AM
To: ant-user@jakarta.apache.org
Subject: problem with VSSGET



Hi,
 
I'm trying to use vssget task. When using the command line, I manage to get
the files from VSS. But when using the following task:
 
<vssget login="${vss.user},${vss.password}"
            localPath="${src.dir}"
            recursive="true"
            vsspath="/dev/${project.deploy}/src"
            writable="false"/>
 
 
, I get the following error message:

 
 
Buildfile: build.xml
 
getsources:
 
BUILD FAILED
 
C:\dev\deployer\build\build.xml:143: java.io.IOException: CreateProcess: ss
Get $/dev/sample/src -
GLC:\dev\deployer\src -I- -R -Ydeploy,deploy  error=2
java.io.IOException: CreateProcess: ss Get $/dev/sample/src
-GLC:\dev\deployer\src -I- -R -Ydeploy
,deploy  error=2
        at java.lang.Win32Process.create(Native Method)
        at java.lang.Win32Process.<init>(Win32Process.java:64)
        at java.lang.Runtime.execInternal(Native Method)
        at java.lang.Runtime.exec(Runtime.java:272)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$CommandLauncher.exec(Execute.java:325)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$CommandLauncherProxy.exec(Execute.java
:431)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$WinNTCommandLauncher.exec(Execute.java
:456)
        at org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute.execute(Execute.java:247)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSS.run(MSVSS.java:161)
        at
org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSSGET.execute(MSVSSGET.java:16
7)
        at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java, Compiled Code)
        at org.apache.tools.ant.Project.runTarget(Project.java:818)
        at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java, Compiled
Code)
        at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java,
Compiled Code)
        at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java, Compiled Code)
        at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:149)
 
Total time: 0 seconds
Press any key to continue . . .
 
 
Any ideas?
 
Jérémie


Mime
View raw message