ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Conor MacNeill" <co...@ebinteractive.com.au>
Subject RE: ANT - Modern Compile - Problems
Date Thu, 26 Oct 2000 21:31:36 GMT
Wolfgang,

what version of ant are you using?


--
Conor MacNeill
conor@cortexebusiness.com.au
Cortex eBusiness
http://www.cortexebusiness.com.au

> -----Original Message-----
> From: Wolfgang Egger [mailto:Egger@synemedia.de]
> Sent: Friday, 27 October 2000 1:30
> To: ant-user@jakarta.apache.org
> Subject: ANT - Modern Compile - Problems
>
>
> Servus,
> we have a strange problem and I hope someone out here knows any solution.
> Sorry if this is a FAQ, but if I try to read the FAQ on the Apache-server
> there always occurs a Server Error:-(
>
> We have two WebApplications which both use the same java-classes.
> If we do an ant-build on App1 everything is ok.
> If we do an ant-build on App2 ant is doing somthig it calls Modern Compile
> and this seems to do nothing. After the build, there are no
> java-classes in
> WEB-INF/classes and App2 isn't running, cause tomcat can't find
> the classes.
>
> This strange behaviour only occures if we install the WebApps with ant on
> the server. While coding the WebApps with VisualAge for Java 3.5 and the
> Apache_Tomcat_Test_Environment (what means it's runing a local
> server on the
> developer machines) there's no problem running both WebApps at same time.
> That's why we believe ant has something to do with that failure.
>
> Does anybody know, what's about that Modern Compilation and how
> we get App2
> running parallel with App1 ?
>
> Thanx in advance
> Wolfgang
>
>
> Synemedia Productions
> Hildegardstr. 28 | 10715 Berlin, Germany | Tel: +49(0)30-857 32 850
> mail: egger@synemedia.de | www: http://www.synemedia.de
>
>
>


Mime
View raw message