ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dino Valente <d...@3dstockcharts.com>
Subject RE: XML entity question
Date Wed, 26 Jul 2000 21:44:45 GMT
This doesn't work (this is the first thing I tried). I get the following
exception if I do:

BUILD FAILED

Error reading project file
java.net.UnknownHostException: ..
        at java.net.InetAddress.getAllByName0(InetAddress.java:577)
        at java.net.InetAddress.getAllByName0(InetAddress.java:546)
        at java.net.InetAddress.getByName(InetAddress.java:455)
        at java.net.Socket.<init>(Socket.java:98)
        at sun.net.NetworkClient.doConnect(NetworkClient.java:54)
        at sun.net.NetworkClient.openServer(NetworkClient.java:42)
        at sun.net.ftp.FtpClient.openServer(FtpClient.java:271)
        at sun.net.ftp.FtpClient.<init>(FtpClient.java:385)
....

At 04:25 PM 7/26/00 -0400, you wrote:
>I haven't verified this, but I think maybe the ENTITY URI should be formed
>as
>"file://../../ant/build.template".
>
>Ken
>
>> -----Original Message-----
>> From: Dino Valente [mailto:dino@3dstockcharts.com]
>> Sent: Wednesday, July 26, 2000 3:48 PM
>> To: ant-user@jakarta.apache.org
>> Subject: XML entity question
>>
>>
>> In my build.xml file I have the following,
>>
>> <?xml version="1.0"?>
>> <!DOCTYPE project [
>>   <!ENTITY common SYSTEM "../../ant/build.template">
>> ]>
>>
>> ....
>>
>> This worked fine when I used the xerces parser (I used the ant
>> distribution
>> from JDOM).
>>
>> Today, I'm using the latest build (using the xml parser that goes with it)
>> and I get the following error:
>>
>> Starting Ant...
>> Buildfile: build.xml
>>
>> BUILD FAILED
>>
>> build.xml:3: Relative URI "../../ant/build.template"; can not be resolved
>> without a document URI.
>>
>> How can I get this to work?
>>
>> dino
>>
>>
>
>


Mime
View raw message