ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Lalevée (JIRA) <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (IVYDE-260) project-settings "build classpath with retrieved artifacts" doesn't work initially
Date Mon, 11 Oct 2010 09:18:32 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-260?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12919762#action_12919762
] 

Nicolas Lalevée commented on IVYDE-260:
---------------------------------------

The bug seems related to the "refresh". At startup Eclipse is by default configured to only
do a refresh.
Then with the project already open, a resolve do use the retrieved jars. A "refresh" after
that put the path of the cache again.

> project-settings "build classpath with retrieved artifacts" doesn't work initially
> ----------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: IVYDE-260
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-260
>             Project: IvyDE
>          Issue Type: Bug
>         Environment: Apache IvyDE	2.2.0.201009070930-hudson-145
>            Reporter: Stephen Haberman
>
> When I open a project where my work space settings say "build classpath with cache" but
the project-specific settings say "build classpath with retrieved", the cache is used. If
I manually resolve the project, then the retrieved artifacts are used. Closing and reopening
the project results in the cache artifacts being mistakeningly used again.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message