ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stephen Haberman (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (IVYDE-259) duplicate setup's added to setuplist in prefs file
Date Mon, 04 Oct 2010 01:23:32 GMT
duplicate setup's added to setuplist in prefs file
--------------------------------------------------

                 Key: IVYDE-259
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-259
             Project: IvyDE
          Issue Type: Bug
         Environment: ivyde hudson build
            Reporter: Stephen Haberman
            Priority: Minor


I'm using the latest hudson build and the new .settings/org.apache.ivyde.eclipse.prefs file
is churning a lot. In the latest diff, the setting org.apache.ivyde.eclipse.standlaoneretrieve
had changed from:

<?xml version\="1.0" encoding\="UTF-8" standalone\="no"?>
<setuplist>
	<setup name\="dependencies">
		<ivysettings loadondemand\="false" path\="${workspace_loc\:project/ivysettings.xml}"/>
		<ivyxml path\="ivy.xml"/>
		<retrieve confs\="*" pattern\="bin/lib/[conf]/[type]s/[artifact].[ext]" sync\="true"
types\="jar,source"/>
	</setup>
        (this <setup/> was repeated 5 times)

To the same thing but with <setup/> repeated 6 times.

It seems to be adding new setups but not taking out the old ones. I'm not really sure what
is triggering the new (duplicate) <setup/> to be added. I just notice after using Eclipse
for awhile that the files have changed.

Also, the setting name "standlaoneretrieve" has a typo, "laone" should be "alone".

Apologies if I shouldn't be using the hudson build or reporting bugs for it here.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message