ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45902] Up-to-date checks for JARs broken due to comparison of dir timestamps
Date Mon, 25 May 2009 20:52:30 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45902


Jay Berkenbilt <ejb@ql.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |ejb@ql.org




--- Comment #6 from Jay Berkenbilt <ejb@ql.org>  2009-05-25 13:52:27 PST ---
For what it's worth, I think I have a simpler way to reproduce this.

Create a/dir/1 and b/dir/2

Then run ant twice with this build.xml:

<project default="default">
 <target name="default">
  <jar destfile="a.jar">
   <fileset dir="a"/>
   <fileset dir="b"/>
  </jar>
 </target>
</project>

With 1.7.0, the second ant does correctly does nothing.  Verbose output:

      [jar] dir omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/ is up to date.
      [jar] dir/1 omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/1 is up to date.
      [jar] dir omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/ is up to date.
      [jar] dir/2 omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/2 is up to date.

With 1.7.1, the second ant rebuilds:

      [jar] dir omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/ is up to date.
      [jar] dir/1 omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/1 is up to date.
      [jar] dir added as dir/ is outdated.
      [jar] dir/2 omitted as /home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/2 is up to date.
      [jar] Building jar: /home/jberkenb/tmp/z/a.jar
      [jar] adding directory META-INF/
      [jar] adding entry META-INF/MANIFEST.MF
      [jar] adding directory dir/
      [jar] adding entry dir/1
      [jar] adding entry dir/2

Notice that the second time "dir" is checked, ant 1.7.1 just says that "dir/"
is outdated, while ant 1.7.0 reports that "/home/jberkenb/tmp/z/a.jar:dir/" is
up to date.

My current directory is /home/jberkenb/tmp/z as I run this....

I'm not sure whether this is a manifestation of the same bug, but it would be
great to see if it works with the fix applied to correct this bug.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message