ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maarten Coene (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Resolved: (IVY-987) Error message: "impossible to get artifacts when data has not been loaded" , on certain modules only
Date Thu, 19 Mar 2009 22:05:52 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-987?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Maarten Coene resolved IVY-987.
-------------------------------

       Resolution: Fixed
    Fix Version/s: 2.1.0-RC1
         Assignee: Xavier Hanin  (was: Maarten Coene)

I couldn't create a junit test neither.
I did try, but had too little time to setup an environment which reproduced the problem.

So I'll mark this as fixed for the next release. Please reopen if you still encounter problems.

> Error message: "impossible to get artifacts when data has not been loaded" , on certain
modules only
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: IVY-987
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-987
>             Project: Ivy
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0
>         Environment: ubuntu 8.04, java .1.6.0_06 Java HotSpot(TM) Client VM, calling
external ant 1.7  from netbeans 6.1 IDE, ivy ant task in ants home lib dir 
>            Reporter: K. Rekk
>            Assignee: Xavier Hanin
>             Fix For: 2.1.0-RC1
>
>
> I found a similiar post here:
> http://www.mail-archive.com/ivy-user@ant.apache.org/msg01766.html
>  Everything worked fine with 2.0.0 beta .
> >
> > It's just a simple test and dom4j seems to cause the problem with
> > standard ivysettings :
> >    <dependencies>
> >        <dependency org="dom4j" name="dom4j" rev="1.6.1"/>
> >         <dependency org="log4j" name="log4j" rev="1.2.9"/>
> >        <dependency org="junit" name="junit" rev="4.5"/>
> >    </dependencies>
> > </ivy-module>
> Removing dom4j makes it work again.
> So I dont know, is it dom4j or ivy causing the problem?
> > output:
> >
> > init:
> > deps-jar:
> > ivy-retrieve:
> > No ivy:settings found for the default reference 'ivy.instance'.  A
> > default instance will be used
> > no settings file found, using default...
> > :: loading settings :: url =
> > jar:file:/home/kostja/VZG/soa-workarea-ref/tools/ant/lib/ivy-2.0.0-rc2.jar!/org/apache/ivy/core/settings/ivysettings.xml
> > :: resolving dependencies :: gbv.de#test;working@myhome
> >        confs: [default]
> >        found dom4j#dom4j;1.6.1 in public
> >        found xml-apis#xml-apis;1.0.b2 in public
> >        found jaxme#jaxme-api;0.3 in public
> >        found jaxen#jaxen;1.1-beta-6 in public
> >        found jdom#jdom;1.0 in public
> >        found xerces#xmlParserAPIs;2.6.2 in public
> >        found xerces#xercesImpl;2.6.2 in public
> >        found xom#xom;1.0b3 in public
> >        found com.ibm.icu#icu4j;2.6.1 in public
> >        found org.ccil.cowan.tagsoup#tagsoup;0.9.7 in public
> >        found msv#xsdlib;20030807 in public
> >        found msv#relaxngDatatype;20030807 in public
> >        found pull-parser#pull-parser;2 in public
> >        found xpp3#xpp3;1.1.3.3 in public
> >        found stax#stax-api;1.0 in public
> >        found log4j#log4j;1.2.9 in public
> >        found junit#junit;4.5 in public
> >
> > :: problems summary ::
> > :::: ERRORS
> >        impossible to get artifacts when data has not been loaded.
> > IvyNode = xalan#xalan;2.5.1
> > :: USE VERBOSE OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS
> > /home/kostja/VZG/soa-workarea-ref/projects/Test/build.xml:15: impossible
> > to resolve dependencies:
> >        java.lang.IllegalStateException: impossible to get artifacts
> > when data has not been loaded. IvyNode = xalan#xalan;2.5.1
> > BUILD FAILED (total time: 0 seconds)

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message