ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maarten Coene (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (IVY-987) Error message: "impossible to get artifacts when data has not been loaded" , on certain modules only
Date Tue, 03 Feb 2009 23:13:59 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-987?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12670165#action_12670165
] 

Maarten Coene commented on IVY-987:
-----------------------------------

I didn't find a solution to the problem yet, although it's easy to reproduce.

I tried to modify the LatestConflictManager to handle the situation where more than 1 revision
of the same module is forced, but it's not that easy because each module can have more dependency-descriptors
and is maybe isn't forced in all configurations... After modifying the LatestConflictManager,
some of the junit tests started to fail (but maybe the tests are wrong?). The problem is that
I don't have enough knowledge of this part of Ivy to understand exactly what's going on here,
Xavier: could you also take a look at it if you have some time?

> Error message: "impossible to get artifacts when data has not been loaded" , on certain
modules only
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: IVY-987
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-987
>             Project: Ivy
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0
>         Environment: ubuntu 8.04, java .1.6.0_06 Java HotSpot(TM) Client VM, calling
external ant 1.7  from netbeans 6.1 IDE, ivy ant task in ants home lib dir 
>            Reporter: K. Rekk
>
> I found a similiar post here:
> http://www.mail-archive.com/ivy-user@ant.apache.org/msg01766.html
>  Everything worked fine with 2.0.0 beta .
> >
> > It's just a simple test and dom4j seems to cause the problem with
> > standard ivysettings :
> >    <dependencies>
> >        <dependency org="dom4j" name="dom4j" rev="1.6.1"/>
> >         <dependency org="log4j" name="log4j" rev="1.2.9"/>
> >        <dependency org="junit" name="junit" rev="4.5"/>
> >    </dependencies>
> > </ivy-module>
> Removing dom4j makes it work again.
> So I dont know, is it dom4j or ivy causing the problem?
> > output:
> >
> > init:
> > deps-jar:
> > ivy-retrieve:
> > No ivy:settings found for the default reference 'ivy.instance'.  A
> > default instance will be used
> > no settings file found, using default...
> > :: loading settings :: url =
> > jar:file:/home/kostja/VZG/soa-workarea-ref/tools/ant/lib/ivy-2.0.0-rc2.jar!/org/apache/ivy/core/settings/ivysettings.xml
> > :: resolving dependencies :: gbv.de#test;working@myhome
> >        confs: [default]
> >        found dom4j#dom4j;1.6.1 in public
> >        found xml-apis#xml-apis;1.0.b2 in public
> >        found jaxme#jaxme-api;0.3 in public
> >        found jaxen#jaxen;1.1-beta-6 in public
> >        found jdom#jdom;1.0 in public
> >        found xerces#xmlParserAPIs;2.6.2 in public
> >        found xerces#xercesImpl;2.6.2 in public
> >        found xom#xom;1.0b3 in public
> >        found com.ibm.icu#icu4j;2.6.1 in public
> >        found org.ccil.cowan.tagsoup#tagsoup;0.9.7 in public
> >        found msv#xsdlib;20030807 in public
> >        found msv#relaxngDatatype;20030807 in public
> >        found pull-parser#pull-parser;2 in public
> >        found xpp3#xpp3;1.1.3.3 in public
> >        found stax#stax-api;1.0 in public
> >        found log4j#log4j;1.2.9 in public
> >        found junit#junit;4.5 in public
> >
> > :: problems summary ::
> > :::: ERRORS
> >        impossible to get artifacts when data has not been loaded.
> > IvyNode = xalan#xalan;2.5.1
> > :: USE VERBOSE OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS
> > /home/kostja/VZG/soa-workarea-ref/projects/Test/build.xml:15: impossible
> > to resolve dependencies:
> >        java.lang.IllegalStateException: impossible to get artifacts
> > when data has not been loaded. IvyNode = xalan#xalan;2.5.1
> > BUILD FAILED (total time: 0 seconds)

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message