ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45136] New: Ant fails to build module if username gots a "\" inside
Date Thu, 05 Jun 2008 12:02:43 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45136

           Summary: Ant fails to build module if username gots a "\" inside
           Product: Ant
           Version: 1.7.0
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: Core tasks
        AssignedTo: notifications@ant.apache.org
        ReportedBy: tkrah@fachschaft.imn.htwk-leipzig.de


Hi.
I've switched user management to likewise-open which maps uids to usernames
like this:

DOMAIN\username

If i clean and build my project with "username" its working.
If i change my username to "DOMAIN\username" style, it breaks with this
message:

build:
     [echo]   Building module: 'test'
 [cond-ant] No changes for 'build' in module: 'test'

Although build directory is empty and cleaned before.

Can anyone tell me what so wrong with this username? 1.6.5 and 1.7.0 doesnt
matter.
Or does anyone got some info what else could cause this? I can only tell what
i've done to make it work and let it break, and thats the username switch.
If you need debug info tell please.


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message