ant-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44145] New: - Getting error when running wsdlvalidate task in ANT
Date Thu, 27 Dec 2007 17:46:04 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44145>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44145

           Summary: Getting error when running wsdlvalidate task in ANT
           Product: Ant
           Version: 1.7.0RC1
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P1
         Component: Other
        AssignedTo: notifications@ant.apache.org
        ReportedBy: sthein@primavera.com


I have the following task setup in ANT

<path id="wsdl.validate.classpath">
            <pathelement location="${basedir}"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/xercesImpl.jar"/>
            <pathelement location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/xml-
apis.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/resolver.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/org.eclipse.wst.wsdl.validation_1
.1.201.v200706062140.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/org.eclipse.wst.wsdl_1.1.0.v20070
6062140.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/org.eclipse.wst.wsdl.ui_1.2.0.v20
0706062140.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/org.eclipse.wst.wsi_1.0.105.v2007
06120315.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/org.eclipse.wst.wsi.ui_1.0.300.v2
00706062140.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/qname.jar"/>
            <pathelement 
location="${3rdparty.home}/wsdl_validate_jars/wsdl4j.jar"/>
            
        </path>
<taskdef name="wsdlvalidate" 
    classname="org.eclipse.wst.wsdl.validation.internal.ui.ant.WSDLValidate" 
    classpathref="wsdl.validate.classpath"  /> 
 
   
   <wsdlvalidate failonerror="no">
        <fileset dir="${dir.schemas}">         
         <include name="**/*.wsdl"/>
        </fileset>
   </wsdlvalidate>


When I run "wsdlvalidate" I got the following error

[wsdlvalidate] ERROR   1:1:A problem occurred while running the WSDL validator 
for namespace http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/.


Is there a workaround for this??
Is there a better way to validate WSDL during build process??

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

Mime
View raw message