ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emerson Cod <emerson_...@yahoo.com.INVALID>
Subject Ivy cachepath fails with unresolved dependencies
Date Tue, 15 Sep 2015 14:03:35 GMT
hI all,
I have in my build.xml the following to include jacoco coverage analysis 
<ivy:cachepath organisation="org.jacoco" module="org.jacoco.ant" revision="0.7.5.201505241946" inline="true" conf="test" pathid="jacoco.classpath"/>
<taskdef resource="org/jacoco/ant/antlib.xml" classpathref="jacoco.classpath"/>
When I run the script I do get.
[ivy:cachepath] :: resolving dependencies :: org.jacoco#org.jacoco.ant-caller;working[ivy:cachepath] 
confs: [test][ivy:cachepath]  found org.jacoco#org.jacoco.ant;0.7.5.201505241946 in public[ivy:cachepath]
:: resolution report :: resolve 11ms :: artifacts dl 0ms ---------------------------------------------------------------------
|                  |            modules            ||   artifacts   |
|       conf       | number| search|dwnlded|evicted|| number|dwnlded| ---------------------------------------------------------------------
|       test       |   1   |   0   |   0   |   0   ||   0   |   0   |
---------------------------------------------------------------------[ivy:cachepath] [ivy:cachepath]
:: problems summary ::[ivy:cachepath] :::: WARNINGS[ivy:cachepath]  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[ivy:cachepath] 
::          UNRESOLVED DEPENDENCIES         ::[ivy:cachepath]  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[ivy:cachepath] 
:: org.jacoco#org.jacoco.ant;0.7.5.201505241946: configuration not public in org.jacoco#org.jacoco.ant;0.7.5.201505241946:
'test'. It was required from org.jacoco#org.jacoco.ant-caller;working test[ivy:cachepath] 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[ivy:cachepath] [ivy:cachepath] :: USE VERBOSE
OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS
And this is actually regardless what library I'm using, it resolves the actual lib, but fails
then with something -caller.
I have ant 1.9.3 and ivy 2.3.0
Any one knows what is going on here and how can it be fixed ? 
Thanks


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message