ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rodrigue ..." <rlag...@googlemail.com>
Subject Re: Mailing list still alive?
Date Sat, 29 Jun 2013 17:15:56 GMT
Hi Nicolas,

I finally solved this problem.

Thank you again for your helpt


On Sat, Jun 29, 2013 at 4:04 PM, Rodrigue ... <rlagoue@googlemail.com>wrote:

> Hey Nicolas,
>
> I'm just following the instructions specified on this page. Unfortunately
> I don't understand the section "Import IvyDE" very well. I have the
> feeling, that the author assumes that something has been already
> downloaded. But from where?
>
> Thank you
> Rodrigue
>
>
> On Wed, Jun 19, 2013 at 10:10 AM, Rodrigue ... <rlagoue@googlemail.com>wrote:
>
>> Thank you Nicolay, I will check this later..
>>
>>
>> On Wed, Jun 19, 2013 at 1:30 AM, Nicolas Lalevée <
>> nicolas.lalevee@hibnet.org> wrote:
>>
>>> Sorry for the late reply.
>>>
>>> I wrote some lines some time ago. I hope it is enough for you:
>>> http://ant.apache.org/ivy/ivyde/history/trunk/dev/dev-env-setup.html
>>>
>>> Nicolas
>>>
>>> Le 8 juin 2013 à 11:19, Rodrigue ... <rlagoue@googlemail.com> a écrit
:
>>>
>>> > Hi All again,
>>> >
>>> > since there were no reactions to the 2 bugs (
>>> > https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-343,
>>> > https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-34<
>>> https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-343>4)
>>> > I filed, I would like to fix them by myself. But I didn't find a
>>> guideline
>>> > describing me how to configure my workspace.
>>> >
>>> > Does anybody knows where to find something like that?
>>> >
>>> > Cheers
>>> >
>>> >
>>> > On Thu, Mar 28, 2013 at 12:46 PM, Rodrigue ... <rlagoue@googlemail.com
>>> >wrote:
>>> >
>>> >> Hi Jason,
>>> >>
>>> >> thank you for your answer. The only thing printed in the console (ON
>>> >> Ubuntu platform) is:
>>> >> "loading file 'http://path-to-the-settings-file'"
>>> >>
>>> >> I think the cause of the problem, is that the credentials are no more
>>> >> asked as in the past (under Juno-SR1). Therefore trying to download
>>> the
>>> >> file failed (no permission).
>>> >>
>>> >> On windows platform it doesn't work with the eclipse release
>>> JUNO-SR1. The
>>> >> error message tells that it is not able to parse the ivysettings.xml.
>>> >>
>>> >> Next I will try to create a JIRA account.
>>> >>
>>> >> Cheers
>>> >>
>>> >>
>>> >> On Thu, Mar 28, 2013 at 11:46 AM, Jason R-J <jason_ivy@reast.net>
>>> wrote:
>>> >>
>>> >>> HI Rodrigue,
>>> >>>
>>> >>> Mailing list is fairly quiet. I was able to register an account
on
>>> JIRA
>>> >>> when I needed to create a bug report.
>>> >>>
>>> >>> Do you see anything in the IvyConsole in Eclipse that might hint
at
>>> what
>>> >>> is happening when it tries to load the settings file?
>>> >>>
>>> >>> Jason
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>> On 28/03/2013 07:37, Rodrigue ... wrote:
>>> >>>
>>> >>>> Ok it seems to work properly :-)
>>> >>>>
>>> >>>> So I expose my problems again.
>>> >>>>
>>> >>>> projects are all using an ivysettings file located on a server
>>> protected
>>> >>>> with http-authentication. This means that credentials are needed
to
>>> get
>>> >>>> access on both ivysettings and artifacts.
>>> >>>>
>>> >>>> For the newest version of both ivy and ivyDE, I experienced
the
>>> following
>>> >>>> results:
>>> >>>>
>>> >>>> With eclipse JUNO SR1, ivyDE prompts a dialog to request the
user's
>>> >>>> credentials. After that everything work properly on the Ubuntu
>>> Platform,
>>> >>>> and didn't on the Microsoft windows platform (Not able to parse
the
>>> >>>> ivysettings.xml).
>>> >>>>
>>> >>>> Beginning with eclipse JUNO SR2, the dialog to ask for the
>>> credentials is
>>> >>>> no more prompted by ivyDE, therefore the ivysettings file couldn't
>>> be
>>> >>>> downloaded.
>>> >>>>
>>> >>>> Am I doing something wrong, or we are facing here a known bug?
>>> >>>>
>>> >>>> Any help will be appreciated.
>>> >>>>
>>> >>>> I would like to add it as a bug too, but the access to the JIRA
>>> >>>> installation seems to be restricted.
>>> >>>>
>>> >>>> Could anyone tell me, whether these issues are known one?
>>> >>>>
>>> >>>> Thank you for any help
>>> >>>> Cheers
>>> >>>> On 28 Mar 2013 06:26, "Denis Krizanovic" <
>>> denis.krizanovic@gmail.com>
>>> >>>> wrote:
>>> >>>>
>>> >>>> ha! hilarious.
>>> >>>>>
>>> >>>>>
>>> >>>>> On 28 March 2013 16:18, Steve Heyns <notzippy@gmail.com>
wrote:
>>> >>>>>
>>> >>>>> Nope, ivy is just that easy to use..,
>>> >>>>>> On 2013-03-27 10:12 PM, "Rodrigue ..." <rlagoue@googlemail.com>
>>> wrote:
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> Hi
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>> I just want to know whether this mailing list is
still alive.
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>> Since my registration last week I didn't receive
any emails;
>>> Maybe I
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>> did
>>> >>>>>
>>> >>>>>> something wrong during the registration process.
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>> Thank you
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>> Rodrigue
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>>
>>> >>>
>>> >>
>>>
>>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message