ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Lalevée <nicolas.lale...@hibnet.org>
Subject Re: Mailing list still alive?
Date Tue, 18 Jun 2013 23:30:36 GMT
Sorry for the late reply.

I wrote some lines some time ago. I hope it is enough for you:
http://ant.apache.org/ivy/ivyde/history/trunk/dev/dev-env-setup.html

Nicolas

Le 8 juin 2013 à 11:19, Rodrigue ... <rlagoue@googlemail.com> a écrit :

> Hi All again,
> 
> since there were no reactions to the 2 bugs (
> https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-343,
> https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-34<https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE-343>4)
> I filed, I would like to fix them by myself. But I didn't find a guideline
> describing me how to configure my workspace.
> 
> Does anybody knows where to find something like that?
> 
> Cheers
> 
> 
> On Thu, Mar 28, 2013 at 12:46 PM, Rodrigue ... <rlagoue@googlemail.com>wrote:
> 
>> Hi Jason,
>> 
>> thank you for your answer. The only thing printed in the console (ON
>> Ubuntu platform) is:
>> "loading file 'http://path-to-the-settings-file'"
>> 
>> I think the cause of the problem, is that the credentials are no more
>> asked as in the past (under Juno-SR1). Therefore trying to download the
>> file failed (no permission).
>> 
>> On windows platform it doesn't work with the eclipse release JUNO-SR1. The
>> error message tells that it is not able to parse the ivysettings.xml.
>> 
>> Next I will try to create a JIRA account.
>> 
>> Cheers
>> 
>> 
>> On Thu, Mar 28, 2013 at 11:46 AM, Jason R-J <jason_ivy@reast.net> wrote:
>> 
>>> HI Rodrigue,
>>> 
>>> Mailing list is fairly quiet. I was able to register an account on JIRA
>>> when I needed to create a bug report.
>>> 
>>> Do you see anything in the IvyConsole in Eclipse that might hint at what
>>> is happening when it tries to load the settings file?
>>> 
>>> Jason
>>> 
>>> 
>>> 
>>> On 28/03/2013 07:37, Rodrigue ... wrote:
>>> 
>>>> Ok it seems to work properly :-)
>>>> 
>>>> So I expose my problems again.
>>>> 
>>>> projects are all using an ivysettings file located on a server protected
>>>> with http-authentication. This means that credentials are needed to get
>>>> access on both ivysettings and artifacts.
>>>> 
>>>> For the newest version of both ivy and ivyDE, I experienced the following
>>>> results:
>>>> 
>>>> With eclipse JUNO SR1, ivyDE prompts a dialog to request the user's
>>>> credentials. After that everything work properly on the Ubuntu Platform,
>>>> and didn't on the Microsoft windows platform (Not able to parse the
>>>> ivysettings.xml).
>>>> 
>>>> Beginning with eclipse JUNO SR2, the dialog to ask for the credentials is
>>>> no more prompted by ivyDE, therefore the ivysettings file couldn't be
>>>> downloaded.
>>>> 
>>>> Am I doing something wrong, or we are facing here a known bug?
>>>> 
>>>> Any help will be appreciated.
>>>> 
>>>> I would like to add it as a bug too, but the access to the JIRA
>>>> installation seems to be restricted.
>>>> 
>>>> Could anyone tell me, whether these issues are known one?
>>>> 
>>>> Thank you for any help
>>>> Cheers
>>>> On 28 Mar 2013 06:26, "Denis Krizanovic" <denis.krizanovic@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>> 
>>>> ha! hilarious.
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> On 28 March 2013 16:18, Steve Heyns <notzippy@gmail.com> wrote:
>>>>> 
>>>>> Nope, ivy is just that easy to use..,
>>>>>> On 2013-03-27 10:12 PM, "Rodrigue ..." <rlagoue@googlemail.com>
wrote:
>>>>>> 
>>>>>> Hi
>>>>>>> 
>>>>>>> I just want to know whether this mailing list is still alive.
>>>>>>> 
>>>>>>> Since my registration last week I didn't receive any emails;
Maybe I
>>>>>>> 
>>>>>> did
>>>>> 
>>>>>> something wrong during the registration process.
>>>>>>> 
>>>>>>> Thank you
>>>>>>> 
>>>>>>> Rodrigue
>>>>>>> 
>>>>>>> 
>>> 
>> 


Mime
View raw message