ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From teknokrat <teknok...@yahoo.com>
Subject Re: what in the world is happening here?
Date Mon, 22 Aug 2011 20:41:30 GMT
what logs did you have in mind? There arew no errors in Ivy's output. 
Ant's -v flag doesn't show any problems.

On 22/08/2011 17:57, 
jerome.moliere@gmail.com wrote:
> Hi..
> Before sniffing network did you check your logfiles ?any clues there?
> Regards
> Jerome
> ---- Envoyé avec BlackBerry® d'Orange ----
>
> -----Original Message-----
> From: teknokrat<igor.aptekar@nomura.com>
> Date: Mon, 22 Aug 2011 16:47:57
> To:<ivy-user@ant.apache.org>
> Reply-To: ivy-user@ant.apache.org
> Subject: what in the world is happening here?
>
> I'm really confused with Ivy's behaviour. I can't seem to get it to update
> everything. I publish several artifacts to the repository using:
>
> 	<publications>
> 		<artifact/>
> 		<artifact type="pom" ext="pom"/>
> 		<artifact type="config" ext="jar" e:classifier="config"/>
> 	</publications>
>
> This works fine and I get module-1.0-SNAPSHOT.jar, module-1.0-SNAPSHOT.pom and
> module-1.0-SNAPSHOT-config.jar in the repository.
>
> However, when I define my dependencies like so
>
> <dependency name="module" rev="latest.integration" conf="config->default"
> changing="true">
> 	<artifact name="module" type="config" e:classifier="config" ext="jar"/>
> </dependency>
>
> Ivy never updates the config jar. I have used a sniffer and while Ivy gets the
> POM from the repository (which is Nexus) it never bothers to downloaded the
> updated module-1.0-SNAPSHOT-config.jar
>
> what could possible be going on here??
>
>
>
>



Mime
View raw message