ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Lalevée <nicolas.lale...@hibnet.org>
Subject Re: ivyDE fails while ivy ant task succeeds? more info(packet snif...)
Date Wed, 30 Mar 2011 20:33:28 GMT
Look into your Ivy console [1], there will be probably more input about what is going wrong.

Nicolas

[1] http://ant.apache.org/ivy/ivyde/history/latest-milestone/console.html


Le 30 mars 2011 à 22:27, Hiller, Dean (Contractor) a écrit :

> I found out it was asking for the *.sha file and I have no uploaded
> checksum as we were having major problems with artifactory saying they
> didn't match even though everything was working just fine so we disabled
> it, but looks like IvyDE can't handle that maybe?  For some reason ant
> handles that situation fine.
> 
> 
> 
> So weird.
> 
> 
> 
> Dean
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> From: Hiller, Dean (Contractor) 
> Sent: Wednesday, March 30, 2011 2:15 PM
> To: 'ivy-user@ant.apache.org'
> Subject: ivyDE fails while ivy ant task succeeds?
> 
> 
> 
> This is very weird, but we have a dependency on a project oldDb version
> 1.0.+ from our main project.
> 
> 
> 
> This is a very consistent test case now....happens every time there is a
> new deployment of oldDb project.
> 
> 
> 
> And when we do a Ivy->resolve in eclipse, it fails(but will pass in a
> later step down below)!!!!  The failure in eclipse is a popup window
> with....
> 
> 
> 
> Some projects fail to be resolved
> 
> Impossible to resolve dependencies of com.broadridge#papr;1.0
> 
> download failed: com.broadridge#oldDb;1.0.6!oldDb-source.jar(source)
> 
> download failed: com.broadridge#oldDb;1.0.6!oldDb.jar
> 
> 
> 
> And when we run the ant build with SAME ivysettings.xml and same ivy.xml
> file, it works AND gets the jars to the local cache on the computer at
> which point I can then use Ivy->Resolve in eclipse and it will pass.
> 
> 
> 
> Is there something wrong with my ivysettings.xml file(though it works
> via the ant task)...and why wouldn't IvyDE just be using the same code
> that the ivy ant task is using(ie. It should not fail if the ant task is
> not failing, right???)
> 
> 
> 
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> 
> <ivy-settings>
> 
>  <settings defaultResolver="main" />
> 
>  <!--Authentication required for publishing (deployment). 'Artifactory
> Realm' is the realm used by Artifactory so don't change it.-->
> 
>  <credentials host="20.350.5.30" realm="Artifactory Realm"
> username="admin" passwd="password"/>
> 
>  <resolvers>
> 
>      <chain name="main">
> 
>      <ibiblio name="broadridge" m2compatible="true"
> root="http://10.250.5.30:8081/artifactory/libs-release" />
> 
>          <url name="artifactory-publish" m2compatible="true">
> 
>            <artifact pattern=
> 
> 
> "http://20.350.5.30:8081/artifactory/libs-release-local/[organization]/[
> module]/[revision]/[artifact]-[revision].[ext]"/>
> 
>              <ivy
> pattern="http://20.350.5.30:8081/artifactory/libs-release-local/[organiz
> ation]/[module]/[revision]/ivy-[revision].xml" />         
> 
>          </url>   
> 
>    </chain>
> 
>  </resolvers>
> 
> </ivy-settings>
> 
> 
> 
> Thanks for any help on this,
> 
> Dean
> 
> 
> This message and any attachments are intended only for the use of the addressee and
> may contain information that is privileged and confidential. If the reader of the 
> message is not the intended recipient or an authorized representative of the
> intended recipient, you are hereby notified that any dissemination of this
> communication is strictly prohibited. If you have received this communication in
> error, please notify us immediately by e-mail and delete the message and any
> attachments from your system.
> 


Mime
View raw message