ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Derek E <snekse.li...@gmail.com>
Subject Re: retrieve sync not deleting even when it says it is
Date Wed, 09 Mar 2011 23:49:00 GMT
Good call.  I have to shut down Eclipse to delete the files.  I have IvyDE
installed, but followed the setup described here to handle the classpath.

http://www.beilers.com/2010/07/eclipse-3-6-helios-wtp-ivy-and-deployment-assembly-working-reliably-at-last/

On Wed, Mar 9, 2011 at 1:50 PM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com>wrote:

> Maybe they are locked by another process?
> Can you delete them  with Windows Explorer?
>
> Maarten
>
>
>
>
> ----- Original Message ----
> From: Derek E <snekse.lists@gmail.com>
> To: ivy-user@ant.apache.org
> Sent: Wed, March 9, 2011 7:40:31 PM
> Subject: retrieve sync not deleting even when it says it is
>
> I have the following build target:
>
> ***   build.xml   ***
>    <target name="ivy-retrieve-dist" ">
>     <ivy:retrieve pattern="${war.lib}/${ivy.retrieve.pattern}" conf="dist"
> sync="true" />
>    </target>
>
> Which, when run with the -debug flag, returns the following in the console:
> *** Debug Logs   ***
> [ivy:retrieve] syncing...
> [ivy:retrieve] deleting
> C:\dev\Workspace\COR-1568\WebContent\WEB-INF\lib\spring-web-2.5.6.SEC01.jar
> [ivy:retrieve] deleting
> C:\dev\Workspace\COR-1568\WebContent\WEB-INF\lib\spring-support-1.2.9.jar
> [ivy:retrieve] deleting
> C:\dev\Workspace\COR-1568\WebContent\WEB-INF\lib\spring-dao-1.2.9.jar
> [ivy:retrieve] deleting
> C:\dev\Workspace\COR-1568\WebContent\WEB-INF\lib\activation-1.1.jar
> [ivy:retrieve] deleting
> C:\dev\Workspace\COR-1568\WebContent\WEB-INF\lib\spring-aop-1.2.9.jar
> [ivy:retrieve] 122 artifacts copied (63841kB/458ms)
> [ivy:retrieve] retrieve done (458ms)
> Setting project property: ivy.nb.targets.copied -> 122
> Setting project property: ivy.targets.copied -> true
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 4 seconds
>
> But when I check C:\dev\Workspace\COR-1568\WebContent\WEB-INF\lib\, those
> jar files that were indicated as being deleted are still in there.  What
> can
> I do to find out why these files aren't getting deleted?
>
> Thanks
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message