ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From fjames <fredrikja...@gmail.com>
Subject problem resolving
Date Thu, 31 Mar 2011 14:11:55 GMT

Hi there,

   i have a problem when resolving/retrieving a dependency.

    i have one artifact:


<ivy-module version="1.3"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://incubator.apache.org/ivy/schemas/ivy.xsd">
  <info organisation="test" module="x.y"
revision="1.0.0.0_dev20110331194922" status="integration"
publication="20110331195315"/>

  <configurations>
    <conf name="default" description="Default configuration"/>
    <conf name="compile" visibility="private" description="Compile
configuration" extends="default"/>
    <conf name="test" visibility="private" description=""/>
  </configurations>

  <publications>
    <artifact name="com.tests.x.y" type="jar" conf="default"/>
  </publications>
  
</ivy-module>


and a module which is dependent of the artifact above:


<ivy-module version="1.3"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://incubator.apache.org/ivy/schemas/ivy.xsd">
  <info organisation="test" module="a.b"/>

  <configurations>
    <conf name="default" description="Default configuration"/>
    <conf name="compile" visibility="private" description="Compile
configuration" extends="default"/>
    <conf name="test" visibility="private" description=""/>
  </configurations>

  <publications>
    <artifact name="com.tests.a.b" type="jar" conf="default"/>
  </publications>
  

  <dependencies defaultconfmapping="*->default">
    <dependency org="junit" name="junit" rev="4.4" conf="test"/>
    <dependency org="test" name="x.y" rev="latest.integration"
conf="compile" />
  </dependencies>
</ivy-module>


my problem is, when executing the ivy:resolve, it doesnt use the artifact
'com.tests.x.y' to resolve this dependency, rather it uses the module which
'x.y' so in return instead of searching for
'milestone/[revision]/com.tests.x.y-[revision].jar' it is searching for
'milestone/[revision]/x.y-[revision].jar'


anyone has any idea this is happenning? sorry im a newbie, i may not used
the correct terminologies.

thanks!

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/problem-resolving-tp31286773p31286773.html
Sent from the ivy-user mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message