ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Geoff Clitheroe <g.clithe...@gmail.com>
Subject Re: Does ivy add any default filters used by the ant copy task?
Date Sat, 05 Feb 2011 00:53:05 GMT
We're using Netbeans generated build files with Ivy for the dependency
management and it works just fine.  The copy looks similar

      <copy todir="${build.web.dir}/WEB-INF">
            <fileset dir="${webinf.dir}" excludes="${build.web.excludes}"/>
        </copy>

What's interesting is that all the Netbeans copy tasks seem to avoiding
mixing binary and text files even though there are no filters at all.  It
would be interesting if you could try moving the properties to a separate
copy task and see if the problem persists.

We're using all linux (Fedora or Centos).

FWIW: If you're using Netbeans I'm happy to share out Ant build-base files
but it's not doing much more than all the boot strap Ivy stuff and set up
the class path etc.

Cheers,
Geoff



On Sat, Feb 5, 2011 at 11:55 AM, Steve Prior <sprior@geekster.com> wrote:

> I know this is a long shot, but I'm running out of ideas.  I'm trying to
> build a war file from ant using ivy dependencies, but the resulting war file
> is not working and I've determined that the .class files built in the webapp
> project itself are getting corrupted during an ant copy task.  After some
> research I see that this is possible if you have any filters enabled, but as
> far as I know I don't have any, yet the corruption happens anyway.  The code
> for the copy invocation is:
>
> <copy todir="${dir.build.tmp}/WEB-INF/classes">
>   <fileset dir="${dir.build.classes.main}">
>      <include name="**/*.class"/>
>      <include name="**/*.properties"/>
>   </fileset>
> </copy>
>
> See, no filters at all.
>
> So the question is by any chance does the inclusion of ivy into the mix by
> some chance add in any global filters which might be kicking in and causing
> the problem?  This problem is happening on a Windows XP machine.  I haven't
> done anything to set LANG because as far as I know it's needed when filters
> are involved and I don't (knowingly) have any.  If not, any other ideas?
>
> I'm asking on this list because even though you don't see any ivy code in
> the above fragment, it's all around it in the build.xml I'm using.
>
> Thanks in advance
> Steve
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message