ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jonathan Williams <spamhammer1...@gmail.com>
Subject Re: Retrieve symlink="true" on Windows
Date Thu, 13 Jan 2011 16:15:27 GMT
Hi Maarten,

My apologies for not responding more promptly. I got sidetracked from this
over the holidays. Here's an example of console output from the ivy:retreive
ant call. I see at the bottom of the log that it thinks the symlink failed
to create and throws an exception, even though this is not the case.

On Mon, Dec 13, 2010 at 6:29 PM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com>wrote:

> Could you send us the console output when running Ant in verbose mode?
>
> Maarten
>
>
>
>
>
> ________________________________
> From: Jonathan Williams <spamhammer1234@gmail.com>
> To: ivy-user@ant.apache.org
> Sent: Thu, December 9, 2010 6:14:38 PM
> Subject: Retrieve symlink="true" on Windows
>
> Hi,
>
> We are attempting to implement our build on Windows after having the
> ant+ivy
> solution working well on Linux for about a week now. We were hoping to use
> symlinking for compile-time dependencies as on Linux, but we are getting
> odd
> behavior. After jumping through a few hoops with Cygwin 1.7, Ivy appears to
> be
> creating working symlinks in our classpath directory for each project.
> However
> it also appears to be copying the .jar files also! (see attached jpg)
>
> Has anyone seen this before or have experience with using Ivy symlinks on
> Windows? Thanks.
>
> -Jonathan
>
>
>
>
>

Mime
View raw message