ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maarten Coene <maarten_co...@yahoo.com>
Subject Re: Retrieve symlink="true" on Windows
Date Sun, 16 Jan 2011 22:34:00 GMT
Hi Jonathan,

sorry I didn't think of it before, but as far as I know, Ivy doesn't support 
Cygwin symlinking.

Maarten



________________________________
From: Jonathan Williams <spamhammer1234@gmail.com>
To: ivy-user@ant.apache.org
Sent: Thu, January 13, 2011 5:15:27 PM
Subject: Re: Retrieve symlink="true" on Windows

Hi Maarten,

My apologies for not responding more promptly. I got  sidetracked from this over 
the holidays. Here's an example of console  output from the ivy:retreive ant 
call. I see at the bottom of the log  that it thinks the symlink failed to 
create and throws an exception,  even though this is not the case.


On Mon, Dec 13, 2010 at 6:29 PM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com> wrote:

Could you send us the console output when running Ant in verbose mode?
>
>Maarten
>
>
>
>
>
>________________________________
>From: Jonathan Williams <spamhammer1234@gmail.com>
>To: ivy-user@ant.apache.org
>Sent: Thu, December 9, 2010 6:14:38 PM
>Subject: Retrieve symlink="true" on Windows
>
>
>Hi,
>
>We are attempting to implement our build on Windows after having the ant+ivy
>solution working well on Linux for about a week now. We were hoping to use
>symlinking for compile-time dependencies as on Linux, but we are getting odd
>behavior. After jumping through a few hoops with Cygwin 1.7, Ivy appears to be
>creating working symlinks in our classpath directory for each project. However
>it also appears to be copying the .jar files also! (see attached jpg)
>
>Has anyone seen this before or have experience with using Ivy symlinks on
>Windows? Thanks.
>
>-Jonathan
>
>
>
>     



      
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message