ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olexander Kozlov <ookoz...@gmail.com>
Subject Re: Ivy 2.1.0 - invalid sha1
Date Tue, 01 Jun 2010 09:47:34 GMT
Default encoding is windows-1252 (Cp1252).

On Tue, Jun 1, 2010 at 11:58 AM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com>wrote:

> It looks like you are having the same problem as reported here:
> https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-1061
>
> What is the default encoding of your environment?
>
> Maarten
>
>
>
>
> ----- Original Message ----
> From: Olexander Kozlov <ookozlov@gmail.com>
> To: ivy-user@ant.apache.org
> Sent: Tue, June 1, 2010 10:37:15 AM
> Subject: Ivy 2.1.0 - invalid sha1
>
> Hi everyone. I'm evaluating ivy as a dependency manager for my future java
> projects. I'm newbie to both ivy and ant. I started to play with ivy and my
> first project fails with invalid sha1 while downloading module descriptor.
> My ant version is 1.8.0, ivy is 2.1.0 and java is 1.6.0_20. I run Windows
> XP
> Professional SP3 box. Here is my project files:
>
> build.xml:
> <project xmlns:ivy="antlib:org.apache.ivy.ant" name="hello-ivy" basedir="."
> default="resolve">
>   <target name="resolve" description="--> retrieve dependencies with ivy">
>      <ivy:retrieve />
>   </target>
> </project>
>
> ivy.xml:
> <ivy-module version="2.0">
>   <info organisation="apache" module="hello-ivy"/>
>   <dependencies>
>      <dependency org="commons-lang" name="commons-lang" rev="2.5"/>
>      <dependency org="commons-cli" name="commons-cli" rev="1.2"/>
>   </dependencies>
> </ivy-module>
>
> When I run ant I got:
> Buildfile: D:\x-ivy-test\build.xml
>
> resolve:
> [ivy:retrieve] :: Ivy 2.1.0 - 20090925235825 :: http://ant.apache.org/ivy/
> ::
> [ivy:retrieve] :: loading settings :: url =
>
> jar:file:/C:/Documents%20and%20Settings/olek/.ant/lib/ivy-2.1.0.jar!/org/apache/ivy/core/settings/ivysettings.xml
> [ivy:retrieve] :: resolving dependencies ::
> apache#hello-ivy;working@IOKozlov
> [ivy:retrieve]  confs: [default]
> [ivy:retrieve] :: resolution report :: resolve 781ms :: artifacts dl 0ms
>
> ---------------------------------------------------------------------
>        |                  |            modules            ||   artifacts
> |
>        |       conf       | number| search|dwnlded|evicted||
> number|dwnlded|
>
> ---------------------------------------------------------------------
>        |      default     |   2   |   0   |   0   |   0   ||   0   |   0
> |
>
> ---------------------------------------------------------------------
> [ivy:retrieve]
> [ivy:retrieve] :: problems summary ::
> [ivy:retrieve] :::: WARNINGS
> [ivy:retrieve]  problem while downloading module descriptor:
>
> http://repo1.maven.org/maven2/commons-lang/commons-lang/2.5/commons-lang-2.5.pom
> :
> invalid sha1: expected=
>  ♥3ikn┤hi2╡░4h32332o2░ll2▒h▒ ☻#s│фф$cа|↕ ↨р¤Т(
> computed=1f3bbfd8b71cf5b8741b50df95dac1a2a72ad324 (156ms)
> [ivy:retrieve]          module not found: commons-lang#commons-lang;2.5
> [ivy:retrieve]  ==== local: tried
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> Settings\olek\.ivy2/local/commons-lang/commons-lang/2.5/ivys/ivy.xml
> [ivy:retrieve]    -- artifact
> commons-lang#commons-lang;2.5!commons-lang.jar:
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
>
> Settings\olek\.ivy2/local/commons-lang/commons-lang/2.5/jars/commons-lang.jar
> [ivy:retrieve]  ==== shared: tried
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> Settings\olek\.ivy2/shared/commons-lang/commons-lang/2.5/ivys/ivy.xml
> [ivy:retrieve]    -- artifact
> commons-lang#commons-lang;2.5!commons-lang.jar:
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
>
> Settings\olek\.ivy2/shared/commons-lang/commons-lang/2.5/jars/commons-lang.jar
> [ivy:retrieve]  ==== public: tried
> [ivy:retrieve]
>
> http://repo1.maven.org/maven2/commons-lang/commons-lang/2.5/commons-lang-2.5.pom
> [ivy:retrieve]  problem while downloading module descriptor:
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/apache/4/apache-4.pom: invalid
> sha1: expected=      ♥♣с☺☺  computed=
> 606b51c4cb2b470dab162ea12fb63b241cb93e91 (16ms)
> [ivy:retrieve]  io problem while parsing ivy file:
>
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/commons/commons-parent/11/commons-parent-11.pom
> :
> Impossible to load parent for
>
> file:/C:/Documents%20and%20Settings/olek/.ivy2/cache/org.apache.commons/commons-parent/ivy-11.xml.original.
> Parent=org.apache#apache;4
> [ivy:retrieve]  io problem while parsing ivy file:
>
> http://repo1.maven.org/maven2/commons-cli/commons-cli/1.2/commons-cli-1.2.pom
> :
> Impossible to load parent for file:/C:/D
>
> ocuments%20and%20Settings/olek/.ivy2/cache/commons-cli/commons-cli/ivy-1.2.xml.original.
> Parent=org.apache.commons#commons-parent;11
> [ivy:retrieve]          module not found: commons-cli#commons-cli;1.2
> [ivy:retrieve]  ==== local: tried
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> Settings\olek\.ivy2/local/org.apache/apache/4/ivys/ivy.xml
> [ivy:retrieve]    -- artifact org.apache#apache;4!apache.jar:
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> Settings\olek\.ivy2/local/org.apache/apache/4/jars/apache.jar
> [ivy:retrieve]  ==== shared: tried
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> Settings\olek\.ivy2/shared/org.apache/apache/4/ivys/ivy.xml
> [ivy:retrieve]    -- artifact org.apache#apache;4!apache.jar:
> [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> Settings\olek\.ivy2/shared/org.apache/apache/4/jars/apache.jar
> [ivy:retrieve]  ==== public: tried
> [ivy:retrieve]
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/apache/4/apache-4.pom
> [ivy:retrieve]          ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
> [ivy:retrieve]          ::          UNRESOLVED DEPENDENCIES         ::
> [ivy:retrieve]          ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
> [ivy:retrieve]          :: commons-lang#commons-lang;2.5: not found
> [ivy:retrieve]          :: commons-cli#commons-cli;1.2: not found
> [ivy:retrieve]          ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
> [ivy:retrieve]
> [ivy:retrieve]
> [ivy:retrieve] :: USE VERBOSE OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS
>
> BUILD FAILED
> D:\x-ivy-test\build.xml:3: impossible to resolve dependencies:
>        resolve failed - see output for details
>
> Total time: 1 second
>
> What am I doing wrong?
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message