ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olexander Kozlov <ookoz...@gmail.com>
Subject Re: Ivy 2.1.0 - invalid sha1
Date Thu, 03 Jun 2010 10:12:35 GMT
Thank you, Maarten. Looks like it helped.

I used latest build from Ivy Hudson at
http://hudson.zones.apache.org/hudson/view/Ant/job/Ivy/, namely
org.apache.ivy_2.2.0.20100603091355.jar and it works. I can now continue my
Ivy evaluation.

I'm really glad to see timely support from Ivy community.

On Thu, Jun 3, 2010 at 12:37 AM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com>wrote:

> I've committed a fix in SVN that could solve your problem.
> Could you try again with latest Ivy snapshot?
>
> Maarten
>
>
>
> ----- Original Message ----
> From: Olexander Kozlov <ookozlov@gmail.com>
> To: ivy-user@ant.apache.org
> Sent: Tue, June 1, 2010 11:47:34 AM
> Subject: Re: Ivy 2.1.0 - invalid sha1
>
> Default encoding is windows-1252 (Cp1252).
>
> On Tue, Jun 1, 2010 at 11:58 AM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com
> >wrote:
>
> > It looks like you are having the same problem as reported here:
> > https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-1061
> >
> > What is the default encoding of your environment?
> >
> > Maarten
> >
> >
> >
> >
> > ----- Original Message ----
> > From: Olexander Kozlov <ookozlov@gmail.com>
> > To: ivy-user@ant.apache.org
> > Sent: Tue, June 1, 2010 10:37:15 AM
> > Subject: Ivy 2.1.0 - invalid sha1
> >
> > Hi everyone. I'm evaluating ivy as a dependency manager for my future
> java
> > projects. I'm newbie to both ivy and ant. I started to play with ivy and
> my
> > first project fails with invalid sha1 while downloading module
> descriptor.
> > My ant version is 1.8.0, ivy is 2.1.0 and java is 1.6.0_20. I run Windows
> > XP
> > Professional SP3 box. Here is my project files:
> >
> > build.xml:
> > <project xmlns:ivy="antlib:org.apache.ivy.ant" name="hello-ivy"
> basedir="."
> > default="resolve">
> >   <target name="resolve" description="--> retrieve dependencies with
> ivy">
> >      <ivy:retrieve />
> >   </target>
> > </project>
> >
> > ivy.xml:
> > <ivy-module version="2.0">
> >   <info organisation="apache" module="hello-ivy"/>
> >   <dependencies>
> >      <dependency org="commons-lang" name="commons-lang" rev="2.5"/>
> >      <dependency org="commons-cli" name="commons-cli" rev="1.2"/>
> >   </dependencies>
> > </ivy-module>
> >
> > When I run ant I got:
> > Buildfile: D:\x-ivy-test\build.xml
> >
> > resolve:
> > [ivy:retrieve] :: Ivy 2.1.0 - 20090925235825 ::
> http://ant.apache.org/ivy/
> > ::
> > [ivy:retrieve] :: loading settings :: url =
> >
> >
> jar:file:/C:/Documents%20and%20Settings/olek/.ant/lib/ivy-2.1.0.jar!/org/apache/ivy/core/settings/ivysettings.xml
> > [ivy:retrieve] :: resolving dependencies ::
> > apache#hello-ivy;working@IOKozlov
> > [ivy:retrieve]  confs: [default]
> > [ivy:retrieve] :: resolution report :: resolve 781ms :: artifacts dl 0ms
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> >        |                  |            modules            ||   artifacts
> > |
> >        |       conf       | number| search|dwnlded|evicted||
> > number|dwnlded|
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> >        |      default     |   2   |   0   |   0   |   0   ||   0   |   0
> > |
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > [ivy:retrieve]
> > [ivy:retrieve] :: problems summary ::
> > [ivy:retrieve] :::: WARNINGS
> > [ivy:retrieve]  problem while downloading module descriptor:
> >
> >
> http://repo1.maven.org/maven2/commons-lang/commons-lang/2.5/commons-lang-2.5.pom
> > :
> > invalid sha1: expected=
> >  ♥3ikn┤hi2╡░4h32332o2░ll2▒h▒ ☻#s│фф$cа|↕ ↨р¤Т(
> > computed=1f3bbfd8b71cf5b8741b50df95dac1a2a72ad324 (156ms)
> > [ivy:retrieve]          module not found: commons-lang#commons-lang;2.5
> > [ivy:retrieve]  ==== local: tried
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> > Settings\olek\.ivy2/local/commons-lang/commons-lang/2.5/ivys/ivy.xml
> > [ivy:retrieve]    -- artifact
> > commons-lang#commons-lang;2.5!commons-lang.jar:
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> >
> >
> Settings\olek\.ivy2/local/commons-lang/commons-lang/2.5/jars/commons-lang.jar
> > [ivy:retrieve]  ==== shared: tried
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> > Settings\olek\.ivy2/shared/commons-lang/commons-lang/2.5/ivys/ivy.xml
> > [ivy:retrieve]    -- artifact
> > commons-lang#commons-lang;2.5!commons-lang.jar:
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> >
> >
> Settings\olek\.ivy2/shared/commons-lang/commons-lang/2.5/jars/commons-lang.jar
> > [ivy:retrieve]  ==== public: tried
> > [ivy:retrieve]
> >
> >
> http://repo1.maven.org/maven2/commons-lang/commons-lang/2.5/commons-lang-2.5.pom
> > [ivy:retrieve]  problem while downloading module descriptor:
> > http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/apache/4/apache-4.pom: invalid
> > sha1: expected=      ♥♣с☺☺  computed=
> > 606b51c4cb2b470dab162ea12fb63b241cb93e91 (16ms)
> > [ivy:retrieve]  io problem while parsing ivy file:
> >
> >
> http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/commons/commons-parent/11/commons-parent-11.pom
> > :
> > Impossible to load parent for
> >
> >
> file:/C:/Documents%20and%20Settings/olek/.ivy2/cache/org.apache.commons/commons-parent/ivy-11.xml.original.
> > Parent=org.apache#apache;4
> > [ivy:retrieve]  io problem while parsing ivy file:
> >
> >
> http://repo1.maven.org/maven2/commons-cli/commons-cli/1.2/commons-cli-1.2.pom
> > :
> > Impossible to load parent for file:/C:/D
> >
> >
> ocuments%20and%20Settings/olek/.ivy2/cache/commons-cli/commons-cli/ivy-1.2.xml.original.
> > Parent=org.apache.commons#commons-parent;11
> > [ivy:retrieve]          module not found: commons-cli#commons-cli;1.2
> > [ivy:retrieve]  ==== local: tried
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> > Settings\olek\.ivy2/local/org.apache/apache/4/ivys/ivy.xml
> > [ivy:retrieve]    -- artifact org.apache#apache;4!apache.jar:
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> > Settings\olek\.ivy2/local/org.apache/apache/4/jars/apache.jar
> > [ivy:retrieve]  ==== shared: tried
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> > Settings\olek\.ivy2/shared/org.apache/apache/4/ivys/ivy.xml
> > [ivy:retrieve]    -- artifact org.apache#apache;4!apache.jar:
> > [ivy:retrieve]    C:\Documents and
> > Settings\olek\.ivy2/shared/org.apache/apache/4/jars/apache.jar
> > [ivy:retrieve]  ==== public: tried
> > [ivy:retrieve]
> > http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/apache/4/apache-4.pom
> > [ivy:retrieve]          ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
> > [ivy:retrieve]          ::          UNRESOLVED DEPENDENCIES         ::
> > [ivy:retrieve]          ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
> > [ivy:retrieve]          :: commons-lang#commons-lang;2.5: not found
> > [ivy:retrieve]          :: commons-cli#commons-cli;1.2: not found
> > [ivy:retrieve]          ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
> > [ivy:retrieve]
> > [ivy:retrieve]
> > [ivy:retrieve] :: USE VERBOSE OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS
> >
> > BUILD FAILED
> > D:\x-ivy-test\build.xml:3: impossible to resolve dependencies:
> >        resolve failed - see output for details
> >
> > Total time: 1 second
> >
> > What am I doing wrong?
> >
> >
> >
> >
> >
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message