ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Garima Bathla <garima.bat...@gmail.com>
Subject Re: Problem publishing sources to local repository
Date Wed, 10 Feb 2010 21:47:40 GMT
Also on a curiosity basis.

You are trying to use local resolver from your ant targer publish-locally
but then the local resolver is hidden inside chain resolver. Not sure why
Ivy is not complaining about it.



On Wed, Feb 10, 2010 at 1:43 PM, Maarten Coene <maarten_coene@yahoo.com>wrote:

> My guess is that Ivy doesn't find the ivy.xml file of the module you are
> publishing, so it's creating a default one.
> Could you check that the following file exists before publishing and
> contains the correct information?
>
> dist/ivys/ivy-0.1.xml
>
> cheers,
> Maarten
>
>
>
>
> ----- Original Message ----
> From: David Harrigan <dharrigan@gmail.com>
> To: ivy-user@ant.apache.org
> Sent: Wed, February 10, 2010 10:34:45 PM
> Subject: Problem publishing sources to local repository
>
> Hi,
>
> (in case of formatting problems, I've put a copy of this email here:
> http://pastebin.com/m44b795a1)
>
> I'm having a problem publishing my sources to a local repo. This is what I
> have:
>
> ivysettings.xml
>
> <ivysettings>
>    <settings defaultResolver="default" />
>    <resolvers m2compatible="true">
>        <chain name="default" returnFirst="true" checkmodified="true">
>            <ibiblio name="ibiblio" m2compatible="true" />
>            <ibiblio name="sourceforge-ehcache" m2compatible="true"
> root="http://oss.sonatype.org/content/groups/sourceforge/" />
>            <filesystem name="local">
>                <ivy
>
> pattern="${ivy.default.ivy.user.dir}/local/[organisation]/[module]/[revision]/[type]s/[artifact]-[revision].xml"
> />
>                <artifact
>
> pattern="${ivy.default.ivy.user.dir}/local/[organisation]/[module]/[revision]/[type]s/[artifact]-[revision].[ext]"
> />
>            </filesystem>
>        </chain>
>    </resolvers>
>    <modules>
>        <module organisation="net.sf.ehcache" name=".*"
> resolver="sourceforge-ehcache" />
>    </modules>
> </ivysettings>
>
> my ivy.xml
>
> <publications>
>    <artifact name="myapp" type="jar" ext="jar" />
>    <artifact name="myapp-sources" type="source" ext="jar" />
> </publications>
>
> and in my build.xml, I have this:
>
> <target name="publish-locally">
>    <ivy:publish resolver="local" organisation="fu.bar"
> module="${ant.project.name}" revision="${dist.version}"
> forcedeliver="true" overwrite="true">
>        <artifacts
> pattern="${dist.tmp.dir}/[type]s/[artifact]-[revision].[ext]" />
>    </ivy:publish>
> </target>
>
> When I produce my jars I end up with this:
>
> dist/jars/myapp-0.1.jar
> dist/sources/myapp-sources-0.1.jar
>
> Yet, when I publish, all I end up is with the myapp-0.1.jar
>
> This is the debug output:
>
> publish-locally:
> [ivy:publish] :: Ivy 2.1.0 - 20090925235825 :: http://ant.apache.org/ivy/::
> [ivy:publish] :: loading settings :: file =
> /Users/fubar/Javastuff/eclipse/workspaces/main/myapp/ivysettings.xml
> :: delivering :: fu.bar#myapp;0.1 :: 0.1 :: integration :: Wed Feb 10
> 22:20:44 CET 2010
>    delivering ivy file to
>
> /Users/fubar/Javastuff/eclipse/workspaces/main/myapp/tmp/dist/ivys/ivy-0.1.xml
> :: publishing :: fu.bar#myapp
>    published promoweb to
> /Users/fubar/.ivy2/local/fu.bar/myapp/0.1/jars/myapp-0.1.jar
>    published ivy to
> /Users/fubar/.ivy2/local/fu.bar/fu.bar/0.1/ivys/ivy-0.1.xml
>
> Funnily enough, when I examine the ivy-0.1.xml, I only have this under
> publications:
>
> <publications>
>    <artifact name="myapp" type="jar" ext="jar" />
> </publications>
>
> I'm really at a loss to understand why this isn't working. I had a
> look thru the mailing list, tried a few things
> but still no joy :-(
>
> Anyone spot any glaringly obvious error I'm doing?
>
> -=david=-
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message