ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Aston <Timothy.As...@ca.ibm.com>
Subject Re: Publishing a module with no artifacts
Date Wed, 02 Dec 2009 16:17:17 GMT

I do indeed have that.

It turns out that cleaning out my cache resolved the need for
"haltonmissing".  I guess through my messing around I managed to get
something bogus in there.


-Tim


|------------>
| From:      |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |Tim Brown <tpbrown@gmail.com>                                                   
                                                                 |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| To:        |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |"ivy-user@ant.apache.org" <ivy-user@ant.apache.org>                             
                                                                 |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Date:      |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |12/02/2009 11:05 AM                                                                   
                                                           |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Subject:   |
|------------>
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |Re: Publishing a module with no artifacts                                             
                                                           |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|





Have you tried an empty publications element?

<publications/>

On Dec 2, 2009, at 6:19 AM, Timothy Aston <Timothy.Aston@ca.ibm.com>
wrote:

>
>
> I'm a little unclear on exactly how this is supposed to work.  I
> have a
> module that essentially is just a container for several sub-
> modules.  I
> have made each sub-module a dependency, so that when you get the
> parent
> module, you get all its children.  The parent module itself has no
> artifacts, but all the children do.
>
> The only way I've been able to get this to work is to first make an
> <ivy:resolve /> call before my <ivy:publish />, and the publish call
> must
> have haltonmissing="false" to work.  Is this the correct way to go
> about
> it?  It seems a bit messy turning off haltonmissing, since the
> artifacts
> aren't missing they just aren't supposed to exist.  And having to call
> resolve first takes extra time as it also resolves all the sub-modules
> dependencies (of which there are many).
>
> Am I going about this the right way?
>
>
> -Tim


Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message