ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Lalevée <nicolas.lale...@hibnet.org>
Subject Re: IvyDE workspace resolver not exporting to WTP classpath?
Date Sat, 31 Oct 2009 19:42:10 GMT

Le 30 oct. 2009 à 23:53, Tim Brown a écrit :

> Hello,
>
> I'm using IvyDE 2.1.0.200910131402-hudson-74 and am having a problem  
> with
> workspace projects not being exported to the WTP classpath for  
> launching
> Tomcat.
>
> Here's the scenario:
>
>   - WAR module depends on Module A
>   - Module A depends upon Module B
>   - WAR & B are on the workspace
>   - Resolving WAR shows the binary for A, and the workspace project  
> for B
>   in the IvyDE container as expected
>   - Java EE module dependencies are exported
>   - WAR does not have a project reference to B -- it's only linked  
> via Ivy.
>
> Ivy[DE] resolves as expected, the workspace builds, and everything  
> looks
> 'normal'.  Publish to Tomcat6, the WAR starts firing up, then fails  
> with a
> NoClassDefFound for B.
>
> The only potentially odd thing that I have is the use of two IvyDE
> containers on the projects.  One for the 'test' conf (compilation &  
> unit
> testing), and another for the 'runtime' conf (anything necessary for
> runtime).  Both show the appropriate references when expanded.
>
> Anyone else having issues with the workspace resolver like this?   
> Suggestion
> on how to track it down?

You're not alone on this ;) see
http://old.nabble.com/-IvyDE--resolve-in-workspace-WTP-to24223638.html#a24223638

Probably the best approach here would be to ask in the wtp project.

Nicolas


Mime
View raw message