ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Becheanu <daniel.beche...@gmail.com>
Subject Re: IvyDE bug which results in a NullPointerException
Date Thu, 07 May 2009 05:42:03 GMT
You can also try to use the integration build of ivyde.

http://hudson.zones.apache.org/hudson/view/Ant/job/IvyDE-updatesite/lastSuccessfulBuild/artifact/trunk/build

That might fix some issues.

Daniel

On Wed, May 6, 2009 at 1:02 PM, Kent Larsson <kent.larsson@gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> I'll create an issue tomorrow then. It seems JIRA is down at the
> moment. Here is the log from today, I had some time to search JIRA
> before it went down and it seemed that has been other
> NullPointerException's at Eclipse startup with Eclipse Ganymede. Well,
> maybe they're unrelated.
>
> The JIRA issue is coming tomorrow. Here is the log:
> http://pastebin.com/f6edb1295
>
> By the way. Is there a way to attach the log when creating the JIRA
> issue, or should I link to it using the pastebin link above? (It's set
> to remain there "forever")
>
> Best regards, Kent
>
>
> 2009/5/6 Nicolas Lalevée <nicolas.lalevee@hibnet.org>:
>> On mercredi 6 mai 2009 14:25:56 Kent Larsson wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> I think I'm experiencing a bug in the IvyDE plugin for Eclipse. It
>>> might be better to throw this into the development mailing list, but
>>> I'm not currently a subscriber to it so I'm trying here first. :-)
>>
>> this list is actually the place for user inputs and complaints ;)
>>
>>
>>> I get this error often after starting up Eclipse:
>>> http://i39.tinypic.com/28wktw7.png
>>>
>>> However I do not get it every time.
>>>
>>> My setup information is:
>>>
>>> Eclipse Platform version: 3.4.2, Build id: M20090211-1700
>>> Apache Ivy version: 2.1.0.cr1_20090319213629
>>> Apache IvyDE 2.0.0.beta1
>>> All other plugins of latest stable version
>>> Xubuntu 8.04
>>> Java SE 6 from Sun
>>>
>>> My ivy.xml file can be found here: http://pastebin.com/f5a5bf912
>>>
>>> I do not use any ivysettings.xml (yet).
>>>
>>> Is there a JIRA/BugZilla/Other issue system I should submit this to?
>>>
>>> In case you need any more information, let me know and I'll do what I
>>> can to help.
>>>
>>> Also, is anyone else except me experiencing this? It still seems to
>>> work quite well anyway, I can just tell it to resolve again when this
>>> happens. But I would guess it's of interest as it is a tiny bit
>>> annoying and would help making the plugin more reliable in case it
>>> would be solved.
>>
>> As far as I could test, it works for me, no NPE.
>> But could you please open a jira: https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE
>> with attached the log of the error: the complete log will be found in the
>> error log view if you have the Eclipse SDK. Otherwise it will be in your
>> workspace:
>> /workspace/.metadata/.log
>>
>> Nicolas
>>
>>
>

Mime
View raw message