ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Adams <Jim.Ad...@sas.com>
Subject RE: Publishing multiple artifacts in one publish event
Date Wed, 14 Jan 2009 21:19:40 GMT
I would turn debug on and get some better logs. You may be able to see where *.js is coming
from then.
________________________________________
From: crashmeister [nabble2009@3dpilots.com]
Sent: Wednesday, January 14, 2009 4:04 PM
To: ivy-user@ant.apache.org
Subject: Re: Publishing multiple artifacts in one publish event

Here is some more info:

The error I get is :

:: publishing :: CompanyName#mx-javascript-library
C:\user\projects\mx-build\mxMainBuild.xml:818: impossible to publish
artifacts for CompanyName#mx-javascript-library;1.0.00: java.io.IOException:
missing artifact CompanyName#mx-javascript-library;1.0.00!*.js
BUILD FAILED (total time: 0 seconds)

Where is it getting the '*.js' from ?

This is the ivy.xml file:

<ivy-module version="2.0">
  <info organisation="CompanyName"
        module="mx-jacascript-library"
        revision="1.0.00"
        status="integration"/>

  <configurations>
    <include file="../../mx-build/ivy-configurations.xml" />
  </configurations>

  <publications defaultconf="default, javascript">
    <artifact name="MX_Ajax_Control" type="js" ext="js"/>
    <artifact name="MX_Constants"    type="js" ext="js"/>
  </publications>

  <dependencies>
  </dependencies>

</ivy-module>


--
View this message in context: http://www.nabble.com/Publishing-multiple-artifacts-in-one-publish-event-tp21464294p21465090.html
Sent from the ivy-user mailing list archive at Nabble.com.



Mime
View raw message