ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maarten Coene <maarten_co...@yahoo.com>
Subject Re: impossible to get artifacts when data has not been loaded (???)
Date Wed, 19 Nov 2008 22:59:21 GMT
Benjamin,

I have seen this error before and I thought it was fixed in 2.0-RC2.
If you have this problem with RC2, could you please create a JIRA issue posting your ivy.xml
and settings.xml  (or the relevant parts of it)?

thanks,
Maarten




----- Original Message ----
From: Benjamin Damm <bdamm@silverspringnet.com>
To: ivy-user@ant.apache.org
Sent: Wednesday, November 19, 2008 9:26:07 PM
Subject: impossible to get artifacts when data has not been loaded (???)

Hey ivy-gang, I'm running into trouble installing htmlunit 1.14 because I'm 
getting a strange error related to log4j.  I'm wondering if anyone else has 
seen this (google search reveals this popped up before but a fix was made, so 
this must be something else).

This is particularly odd because htmlunit explicitly excludes log4j.

Here's my output:
     [echo] Downloads a module from a maven2 mirror and places it into the
     [echo] local repository.  From there it can be added via p4.
     [echo] Sensible defaults: (overrides show here)
     [echo]    from: public_m2
     [echo]    to: ivycontrib_m2
     [echo]    org: net.sourceforge.htmlunit
     [echo]
     [echo] Required:
     [echo]    module: htmlunit
     [echo]    revision: 1.14
     [echo]
     [echo] Optional:
     [echo]    transitive: true
     [echo]    overwrite: true
     [echo]    haltonfailure: false
[ivy:install] :: installing net.sourceforge.htmlunit#htmlunit;1.14 ::
[ivy:install] :: resolving dependencies ::
[ivy:install]   found net.sourceforge.htmlunit#htmlunit;1.14 in public_m2
[ivy:install]   found jaxen#jaxen;1.1.1 in public_m2
[ivy:install]   found xerces#xercesImpl;2.6.2 in public_m2
[ivy:install]   found commons-collections#commons-collections;3.2 in public_m2
[ivy:install]   found commons-lang#commons-lang;2.3 in public_m2
[ivy:install]   found commons-httpclient#commons-httpclient;3.1 in public_m2
[ivy:install]   found commons-codec#commons-codec;1.3 in public_m2
[ivy:install]   found rhino#js;1.6R7 in public_m2
[ivy:install]   found xerces#xmlParserAPIs;2.6.2 in public_m2
[ivy:install]   found nekohtml#nekohtml;0.9.5 in public_m2
[ivy:install]   found xerces#xerces;2.4.0 in public_m2
[ivy:install]   found net.sourceforge.cssparser#cssparser;0.9.4 in public_m2
[ivy:install]   found commons-io#commons-io;1.3.1 in public_m2
[ivy:install]   found commons-logging#commons-logging;1.1 in public_m2
[ivy:install]   found logkit#logkit;1.0.1 in public_m2
[ivy:install]   found avalon-framework#avalon-framework;4.1.3 in public_m2
[ivy:install]   found javax.servlet#servlet-api;2.3 in public_m2

BUILD FAILED
/home/bdamm/workspace/main/eng/contrib/build.xml:55: impossible to install 
net.sourceforge.htmlunit#htmlunit;1.14: java.lang.IllegalStateException: 
impossible to get artifacts when data has not been loaded. IvyNode = 
log4j#log4j;1.2.14


So I'm trying to move past this but this error keeps coming up... I'm 
continuing to investigate but I'm hoping this is already a known issue.

Thanks,
-Ben

-- 
Benjamin Damm
Silver Spring Networks
650-298-4200 x201



      

Mime
View raw message