ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Becheanu, Daniel" <dbeche...@cars.com>
Subject RE: unofficial builds on hibnet
Date Thu, 18 Sep 2008 13:51:35 GMT
Try Rad 7.5  Rad 7.0 is build on eclipse 3.2 while RAD 7.5 rc0 is on eclipse 3.4

Daniel
-----Original Message-----
From: Clements Mark [mailto:clements@OFAC.CH]
Sent: Thursday, September 18, 2008 6:00 AM
To: ivy-user@ant.apache.org
Subject: RE: unofficial builds on hibnet

> From: Nicolas Lalevée [mailto:nicolas.lalevee@hibnet.org]
> Le vendredi 12 septembre 2008, Clements Mark a écrit :
> > Hi,
> >
> > I was wondering if there was any chance of seeing any new unofficial
> builds
> > on hibnet ( http://www.hibnet.org/ivyde/updatesite )? The latest one
> > appears to be from May 24.
>
> This updatesite was dedicated to provide a early release of the version 2
> of IvyDE. Now that IvyDE 2.0.0.alpha1 is out, I think you should rely on >it.
Hi,
Thanks for your response. I've tried installing alpha1 but I'm having trouble installing from

http://ant.apache.org/ivy/ivyde/updatesite/

using RAD 7. I get a dialog saying "Update operation has failed", and in the logs I see

!MESSAGE Error retrieving "plugins/org.apache.ivyde.eclipse_2.0.0.alpha1.jar". [Error opening
zip file C:\DOCUME
~1\clements\LOCALS~1\Temp\eclipse\.update\1221660140164\1221660140173\eclipse23745.tmp]
!STACK 0
java.util.zip.ZipException: Error opening zip file C:\DOCUME~1\clements\LOCALS~1\Temp\eclipse\.update\1221660140
164\1221660140173\eclipse23745.tmp

I've encountered the same problem on a colleague's workstation and his freshly-installed version
of RAD 7 (7.0.0.7).

The update site works with Eclipse 3.4, on the other hand, and I can install it from a local
mirror I made some time ago, the difference between the two that I can see being this  line
from site.xml:

(works)
<site pack200="true" digestURL="http://www.apache.org/dist/ant/ivy/ivyde/updatesite/digest.zip/"
mirrorsURL="http://www.apache.org/ant/ivy/ivyde/updatesite/eclipse-update--xml.cgi">

(doesn't work)
<site pack200="true" digestURL="http://ant.apache.org/ivy/ivyde/updatesite/" mirrorsURL="http://ant.apache.org/ivy/ivyde/updatesite/eclipse-update--xml.cgi">

Have I missed something?

> But I can update it with the last trunk of early adopters. I will try to
> take time to do some update.

Thanks again,

Mark

Mime
View raw message