ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave <davidcor...@gmail.com>
Subject Pattern with optional parameter doesn't seem to be evaluated correctly
Date Wed, 17 Sep 2008 13:33:39 GMT
I'm using the following parameter in my ivysettings.xml:
====================================
[organisation]/[module]/[revision]/[artifact](-[revision]).[ext]
====================================

In the ivy.xml file of a particular component, I've placed the following
dependency:
====================================
<dependency org="weblogic" name="webserviceclient" rev="1.0"
conf="compile->default"/>
====================================

I've added the webserviceclient.jar to the following location:
====================================
Ivy\weblogic\webserviceclient\1.0
====================================


According to the documentation, Ivy should try and resolve both
=====================
webserviceclient.jar AND
webserviceclient-1.0.jar
=====================


but it fails with the following message:
============================
[ivy:resolve]
[ivy:resolve] :: problems summary ::
[ivy:resolve] :::: WARNINGS
[ivy:resolve]           module not found: weblogic#webserviceclient;1.0
[ivy:resolve]   ==== local: tried
[ivy:resolve]     C:\Documents and
Settings\dc2/ivy/local/weblogic/webserviceclient/1.0/ivy.xml
[ivy:resolve]     -- artifact
weblogic#webserviceclient;1.0!webserviceclient.jar:
[ivy:resolve]     C:\Documents and
Settings\dc2/ivy/local/weblogic/webserviceclient/1.0/webserviceclient-1.0.jar
[ivy:resolve]   ==== shared: tried
[ivy:resolve]
//abate/data/build_lib/Ivy/weblogic/webserviceclient/1.0/ivy.xml
[ivy:resolve]     -- artifact
weblogic#webserviceclient;1.0!webserviceclient.jar:
[ivy:resolve]
//abate/data/build_lib/Ivy/weblogic/webserviceclient/1.0/webserviceclient-1.0.jar
[ivy:resolve]           ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve]           ::          UNRESOLVED DEPENDENCIES         ::
[ivy:resolve]           ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve]           :: weblogic#webserviceclient;1.0: not found
[ivy:resolve]           ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve]
[ivy:resolve]
[ivy:resolve] :: USE VERBOSE OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS

BUILD FAILED
C:\CC\workareas\410\INT\uwe\impl\build.xml:28: The following error occurred
while executing this line:
C:\CC\workareas\410\INT\master_build\build-common-classpaths.xml:14:
impossible to resolve dependencies:
        resolve failed - see output for details

=============================

Am I missing something simple, or is Ivy giving up looking for
webserviceclient.jar after it tries and fails to find
webserviceclient-1.0.jar?

-- 
"A lot of people are afraid of heights. Not me, I'm afraid of widths."

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message