ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maarten Coene <maarten_co...@yahoo.com>
Subject Re: problem with axis2 dependency
Date Fri, 01 Aug 2008 12:47:32 GMT
I think it is because the axis2 pom contains a <packaging>pom</packaging> element:
http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/axis2/axis2/1.4/axis2-1.4.pom

Ivy won't try to download the jar in this case.

Maarten




----- Original Message ----
From: Thomas Kelder <thomaskelder@gmail.com>
To: ivy-user@ant.apache.org
Sent: Friday, August 1, 2008 2:24:19 PM
Subject: problem with axis2 dependency

Hi,

I'm new to Ivy, and I'm trying it out for my project that depends on axis2.
As a start, I created this simple Ivy file:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="
http://ivyrep.jayasoft.org/ivy-doc.xsl"?>
<ivy-module version="2.0">
    <info organisation="org" module="test"/>
    <dependencies>
        <dependency org="org.apache.axis2" name="axis2" rev="1.4"/>
        <dependency org="org.apache.axis2" name="axis2-parent" rev="1.4"/>
    </dependencies>
</ivy-module>

And executed my ant script that runs the following ivy tasks:

        <ivy:cleancache /> <!-- Just for testing -->
        <ivy:retrieve pattern="${lib.dir}/[artifact].[ext]" sync="true"/>

When running this, Ivy only downloads the dependencies of axis2, but not
axis2 itself. There are no jars named axis-* in the lib directory, only two
.pom files (axis2.pom and axis2-parent.pom). Am I doing something wrong
here?

Thanks!
Thomas

PS. The detailed output from the ant build can be found here:
http://ftp2.bigcat.unimaas.nl/~thomas.kelder/out.txt



      

Mime
View raw message