ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Xavier Hanin" <xavier.ha...@gmail.com>
Subject Re: trouble using ivy-svn in eclipse
Date Tue, 08 Jul 2008 22:22:08 GMT
On Tue, Jul 8, 2008 at 6:38 PM, Jeff DeCew <jdecew@blue.aero> wrote:

> I am trying to use IVY with Ivy-svn and IvyDE, but the two don't seem to
> work together.
> I have configured everything to work when building from the command line,
> and building works just as well inside eclipse, but when I try to add IvyDE
> Managed Dependencies to the project, it gives me this error about the
> IvySettings file being broken.
>
> > Problem occurred while using file:/C:/ivy/settings/ivysettings.xml to
> configure Ivy.
> > Please set your ivy settings url properly in the preference or in the
> project properties to be able to use IvyDE.
> > Exception message: failed to load settings from
> file:/C:/ivy/settings/ivysettings.xml: impossible to define new type: class
> not found: fm.last.ivy.plugins.svnresolver.SvnResolver in [] nor Ivy
> classloader
>
> Because everything works fine when I'm using Ivy in Ant, I get the
> impression that my problem is in using Ivy with IvyDE and Eclipse.  Do I
> need to install the ivysvnresolver for eclipse in some way?  How would I do
> this?

I recommend using the classpath in Ivy settings to let Ivy know about
ivy-svn jar.

Xavier


>
>
> Thanks,
> --Jeff
>



-- 
Xavier Hanin - Independent Java Consultant
http://xhab.blogspot.com/
http://ant.apache.org/ivy/
http://www.xoocode.org/

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message