ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Lalevée <nicolas.lale...@joost.com>
Subject Re: latest build of IvyDE from www.hibnet.org not picking up changes
Date Mon, 19 May 2008 14:51:50 GMT
Le lundi 19 mai 2008, Clements Mark a écrit :
> Hi,
>
> I have been using the unofficial builds (yes - caveat emptor, I know :)
> ) from www.hibnet.org for a month or two, with pretty good results. The
> latest build (May 16) isn't working too well for me. An initial resolve
> works fine, but modifying ivy.xml and resolving again has no effect.
>
> I create a new project TestIvyProject and create an ivy.xml file
>
> <?xml version="1.0"?>
> <?xml-stylesheet type="text/xsl"
>                     href="http://hercule/external/ivy/ivy-doc.xsl"?>
> <ivy-module version="1.3"
>     xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>     xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://hercule/ivy/ivy.xsd">
>     <info organisation="ofac" module="TestIvyProject" revision="CURRENT"
> />
>     <configurations>
>     <conf name="compile" description="compile-time" transitive="true"
>         visibility="public" />
>     <conf name="run"
>         description="run-time"
>         transitive="false" visibility="public" />
>     </configurations>
>     <dependencies>
>         <dependency org="easymock" name="easymock" rev="2.3" />
>     </dependencies>
>     <conflicts>
>         <manager name="ofac-cm" org="ofac" />
>         <manager name="latest-revision" org="(?!ofac).*" />
>     </conflicts>
> </ivy-module>
>
> (sorry about the wrapping).
>
> This resolves fine from my repository, and easymock.jar appears in the
> ivy.xml container.
>
> Now, if I add
>
>   <dependency org="apache" name="commons-lang" rev="latest.release" />
>
> To <dependencies> and resolve again, the new dependency is not resolved,
> and is not even mentioned in the ivy log. If I rollback the IvyDE plugin
> to the 3 April build, the behaviour is as expected.
>
> I'd be grateful for any help with this.

It is probably a bug. Could you open a Jira ?
https://issues.apache.org/jira/browse/IVYDE

cheers,
Nicolas


Mime
View raw message