ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Xavier Hanin" <xavier.ha...@gmail.com>
Subject Re: Issue with Graphml Reports
Date Wed, 09 Apr 2008 18:59:20 GMT
On Wed, Apr 9, 2008 at 6:36 PM, ar92 <arothkopf@coheris.com> wrote:

>
> Hi, again. As I said in another thread, I'm evaluating 2.0.0-beta2 for
> addding dependency management to legacy ant scripts.  I have a couple of
> issues with reports I generate.  Because of my other problem with
> "install"
> I haven't been able to generate really interesting dependency issues yet,
> but even my simple reports have given me a couple problems.  The html
> reports are good, except for a harmless but irritating broken image
> (http://ant.apache.org/ivy/logo.png). On the other hand, the graphml files
> are unusable. When I view them in yWorks yEd, all the elements are piled
> on
> top of each other in the middle of the graph.  It's unreadable and
> useless.
>
> My report commands are:
>  <ivy:repreport xml="false" graph="true" />
> and (after a resolve)
>  <ivy:report xml="false" graph="true" />
>
> It could be a viewer issue (I'm open to recommendations for other free
> viewers), but it looks more like there's no edge info in the graphml
> output
> file.

Did you read and follow these instructions:
http://ant.apache.org/ivy/history/latest-milestone/yed.html

Xavier

>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Issue-with-Graphml-Reports-tp16590553p16590553.html
> Sent from the ivy-user mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 
Xavier Hanin - Independent Java Consultant
http://xhab.blogspot.com/
http://ant.apache.org/ivy/
http://www.xoocode.org/

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message