ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bagwell, Allen F" <afba...@sandia.gov>
Subject RE: IvyDE
Date Tue, 18 Mar 2008 13:40:36 GMT

I find myself running into a similar problem. When I configure to include libraries in IvyDE
2.0 my ivy.xml shows up in the build path as ivy.xml[*] but it doesn't actually resolve anything.
In fact I usually get an error message saying it can't resolve.

This is the same ivy file I've been using that IvyDE 1.2.0 has no problem with:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<ivy-module version="1.3">

    <info organisation="bagwell" module="Lynxer" />

    <!-- These are the ways this module can be used or constructed. -->
    <configurations defaultconfmapping="main">
                <conf name="main" description="the compiled artifact" />
                <conf name="test" visibility="private" extends="main" />
    </configurations>

    <!-- The artifacts that are produced by this module -->
    <publications>
        <artifact name="lynxer" type="jar" ext="jar" conf="*" />
    </publications>
    <dependencies>
        <dependency org="junit.org" name="junit" rev="4+" />
        <dependency org="apache" name="commons-cli" rev="1+" />
        <dependency org="apache" name="log4j" rev="1.2+" />
    </dependencies>

</ivy-module>

Any suggestions?

-Allen



-----Original Message-----
From: news [mailto:news@ger.gmane.org] On Behalf Of Marcus Better
Sent: Monday, March 10, 2008 8:38 AM
To: ivy-user@incubator.apache.org
Subject: Re: IvyDE

Hi,

Nicolas Lalevée wrote:
> I have build one here:
> http://www.hibnet.org/ivyde/updatesite/plugins/

I'm trying to use this one on a project with a really simple ivy.xml file (see below). Problem
is that IvyDE does not seem to resolve or fetch anything. I didn't do much configuration,
except telling IvyDE to retrieve after resolve. The resolving works fine using the Ant tasks
from the command line.

I have added the IvyDE classpath container using "Add Ivy Library" on the ivy.xml file, and
the Error Log view says "resolved dependencies of /home/marcus/services/ivy.xml". What did
I miss?

Regards,

Marcus


<ivy-module version="2.0"
            xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://ant.apache.org/ivy/schemas/ivy.xsd">
    <info organisation="org.example" module="services"/>
    <publications>
      <artifact name="example-services" />
    </publications>
    <dependencies>
        <dependency org="log4j" name="log4j" rev="1.2.15"
conf="default->provided"/>
    </dependencies>
</ivy-module>





Mime
View raw message