ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vasco Lemoine <vasco.lemo...@imc.nl>
Subject Re: modules get evicted when resolve is called the second time
Date Mon, 25 Feb 2008 08:36:21 GMT
Created Jira issue: 
IVY-745

On Sat, 2008-02-23 at 11:32 +0100, Xavier Hanin wrote:
> Indeed, Ivy didn't help to find this out, could you please open an issue in
> JIRA to ask for the behavior in such case to be more consistent and easy to
> diagnose.
> 
> Xavier
> 
> On Fri, Feb 22, 2008 at 3:09 PM, Vasco Lemoine <vasco.lemoine@imc.nl> wrote:
> 
> > Well I found out what is causing the problem but I think it is of
> > interest to share it.
> >
> > I introduced a extra attribute which I am using for building of
> > submodules.
> >
> > foo-ivy.xml:
> >
> > <ivy-module version='2.0'>
> >  <info organisation='foo' module='foo' revision='1' />
> >  <configurations>
> >    <include file='${build_home}/etc/ivy/ivy-configurations.xml' />
> >  </configurations>
> >  <publications />
> >  <dependencies>
> >    <dependency org='bar' name='bar' rev='trunk' submodule='bar' />
> >  </dependencies>
> > </ivy-module>
> >
> > bar-ivy.xml:
> >
> > <ivy-module version='2.0'>
> >  <info organisation='bar' module='bar' revision='1' />
> >  <configurations>
> >    <include file='${build_home}/etc/ivy/ivy-configurations.xml' />
> >  </configurations>
> >  <publications />
> >  <dependencies>
> >        <dependency org='foobar' name='foobar' rev='1' />
> >  </dependencies>
> > </ivy-module>
> >
> > Because the submodule attribute was missing in the bar-ivy.xml <info>
> > tag. The foobar dependency gets evicted. I'm not sure this is expected
> > behavior. If not it is probably a bug or at least the provided
> > information is not clear enough to troubleshoot. Of course the work
> > around is adding the extra attribute to the info tag:
> >
> > <ivy-module version='2.0'>
> >  <info organisation='bar' module='bar' revision='1' submodule='bar' />
> >  <configurations>
> >    <include file='${build_home}/etc/ivy/ivy-configurations.xml' />
> >  </configurations>
> >  <publications />
> >  <dependencies>
> >        <dependency org='foobar' name='foobar' rev='1' />
> >  </dependencies>
> > </ivy-module>
> >
> > Regards Vasco.
> >
> >
> > On Fri, 2008-02-22 at 13:25 +0100, Vasco Lemoine wrote:
> > > Hi,
> > >
> > > I'm experiencing strange behavior when resolving dependencies. The first
> > > time I the resolve task is executed, after a <ivy:cleancache /> has been
> > > performed, everything is fine. When I execute the resolve task again
> > > modules are being evicted and the following error message( a lot) :
> > >
> > >   [ivy:resolve]   ivy internal error: no node found for etc.
> > >
> > > I hope based on the described symptoms you can give me some leads what
> > > to look for.
> > >
> > > Regards Vasco
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> 
> 


Mime
View raw message