ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gilles Scokart" <gscok...@gmail.com>
Subject Re: NPE in IvyNodeEviction
Date Thu, 02 Aug 2007 10:40:27 GMT
Jean-Baptiste,  Could you put your patch in a jira issue.  ezmlm (sory
if I mispel its name ;-) eats all the attachment.

Thanks a lot ,
Gilles

2007/8/2, Jean-Baptiste Quenot <jbq@apache.org>:
> Hi list,
>
> I got a nasty NPE this morning, both with alpha1 and alpha2:
>
> ------------------------------------------------------------------------
> [ivy:resolve] all callers are evicted for [ com.theveniceproject.utils | utils-core |
1.0.0 ]: evicting too
>
> <snip/>
>
> Caused by: java.lang.NullPointerException
>         at org.apache.ivy.core.resolve.IvyNodeEviction$EvictionData.<init>(IvyNodeEviction.java:48)
>         at org.apache.ivy.core.resolve.IvyNodeEviction.markEvicted(IvyNodeEviction.java:266)
>         at org.apache.ivy.core.resolve.IvyNode.markEvicted(IvyNode.java:1101)
>         at org.apache.ivy.core.resolve.ResolveEngine.getDependencies(ResolveEngine.java:523)
>         at org.apache.ivy.core.resolve.ResolveEngine.resolve(ResolveEngine.java:236)
>         at org.apache.ivy.core.resolve.ResolveEngine.resolve(ResolveEngine.java:194)
>         at org.apache.ivy.Ivy.resolve(Ivy.java:256)
>         at org.apache.ivy.ant.IvyResolve.doExecute(IvyResolve.java:207)
>         ... 17 more
> ------------------------------------------------------------------------
>
> See patch attached to fix the problem.
>
> Also I wanted to report that running "ant eclipse-ivyde" in ivy
> core does not work, because ivysettings.xml does not exist.
> Furthermore the Ivy library does not appear correctly in Eclipse,
> I had to change it manually.
>
> I then used "ant eclipse-default" that took a while.  I had hard
> times figuring out why the console was stopped, just because of
> the ant task waiting for confirmation to overwrite the .classpath
> file.
>
> Then there was errors in the IDE telling that jdom.jar and
> slide-webdavlib.jar were missing.  I had to remove them from the
> generated classpath.
>
> Cheers,
> --
>      Jean-Baptiste Quenot
> aka  John Banana   Qwerty
> http://caraldi.com/jbq/
>
>


-- 
Gilles SCOKART

Mime
View raw message