ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Hane <ch...@itsolut.com>
Subject Re: Trying to run first build.xml (go example)
Date Mon, 30 Jul 2007 15:22:45 GMT
No problem.  Could you write up at least in email the couple of steps I 
need to get the alpha2 working?  I would like to start using the new 
version of Ivy but need a little direction.

Also, I'm using eclipse 3.3 rather than the command line.

Thanks,
Chris...


Gilles wrote:
 > We have some problems with the tutorials.  They have not been updated for
 > the 2.0 release.  It is on our plan to clean that for the next
 > intermediary release (2.0-beta1).
 >
 > Moreover, it seems that we have some regression demonstrated by our
 > tutorials :-(
 >
 >Gilles

Chris Hane wrote:
> When I run the go build.xml I get a couple of errors:
> 
> 1) the downloadable file does not exist
> [get] Error opening connection java.io.FileNotFoundException: 
> http://people.apache.org/~xavier/ivy/2.0.0-alpha-2-incubating/ivy.jar
> 
> 
> 
> 2) if I download and install the ivy.jar (2.0.0-alpha-2) into the ivy 
> directory and run the go build.xml I get the following error:
> 
> Buildfile: C:\data\source\ivy-test\go-ivy.build.xml
> install-ivy:
>      [echo] installing ivy...
> generate-src:
> go:
>      [echo] using ivy to resolve commons-lang 2.1...
> [ivy:cachepath] :: Ivy 2.0.0-alpha2-incubating - 20070712142751 :: 
> http://incubator.apache.org/ivy/ ::
> [ivy:cachepath] No ivy:settings found for the default reference 
> 'ivy.instance'.  A default instance will be used
> [ivy:cachepath] no settings file found, using default...
> [ivy:cachepath] :: loading settings :: url = 
> jar:file:/C:/data/source/ivy-test/ivy/ivy.jar!/org/apache/ivy/core/settings/ivysettings.xml

> 
> 
> BUILD FAILED
> C:\data\source\ivy-test\go-ivy.build.xml:83: impossible to resolve 
> dependencies: resolve failed - see output for details
> 
> Total time: 875 milliseconds
> 
> 
> Chris....
> 

Mime
View raw message