ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ross Gardler <rgard...@apache.org>
Subject Re: Using Cocoons Maven repo
Date Fri, 23 Feb 2007 11:16:19 GMT
Xavier Hanin wrote:
> On 2/23/07, Ross Gardler <rgardler@apache.org> wrote:
>>
>> Xavier Hanin wrote:
>> > On 2/22/07, Ross Gardler <rgardler@apache.org> wrote:
>> >>
>> >> At Apache Forrest we are moving towards an ivy managed build system.
>> >> Most of our dependencies come from Cocoon, which uses Maven2. We can
>> >> therefore get the majority of our jars from either:
>> >>
>> >> http://people.apache.org/repository
>> >> or
>> >> http://people.apache.org/maven-snapshot-repository
>> >>
>> >> However, I just can't seem to set up my ivyconf correctly to use these
>> >> repos. Can someone tell me what the resolver config should look like
>> for
>> >> the above two Maven2 repositories.
>> >
>> >
>> > According to what I see in these repos, it seems that the first one 
>> is a
>> > maven 1 repo and the second is a maven2 one. So I think you should be
>> able
>> > to use them like this:
>> >
>> > <ivyconf>
>> >  <conf defaultResolver="apache" />
>> >  <resolvers>
>> >    <chain name="apache">
>> >        <ibiblio name="regular" 
>> root="http://people.apache.org/repository
>> "
>> > />
>> >        <ibiblio name="snapshot" root="
>> > http://people.apache.org/maven-snapshot-repository" m2compatible="true"
>> />
>> >    </chain>
>> >  </resolvers>
>> > </ivyconf>
>>
>> OK, I had previously set it up like this:
>>
>> <resolvers>
>>    <ibiblio name="regular" root="http://people.apache.org/repository"/>
>>    <ibiblio name="snapshot" root="
>> http://people.apache.org/maven-snapshot-repository" m2compatible="true"/>
>>    <chain name="default">
>>      <ibiblio name="apache"/>
>>      <ibiblio name="snapshot"/>
>>    </chain>
>> </resolvers>
>>
>> This was causing the both repositories to go off to the ibiblio
>> repository. I played around with using ivyrep tags and various
>> combinations as well, but always the same effect.
>>
>> Changing to what you suggest above worked just fine.
>>
>> If this stupid user error or a bug? (i.e. wrong assumptions in what I
>> had seen in the docs)
> 
> 
> Mmm, it's difficult to say, I'd need you whole ivyconf.xml to be sure,
> because with only the resolvers section I can't be sure Ivy was actually
> using your chain.

The original ivyconf.xml can be seen at 
http://svn.apache.org/viewvc/forrest/branches/ivyBuild/tools/ivy/ivyconf.xml?revision=506772&view=markup

You're suggestion got us working just fine, so I'm not too worried, but 
I'd like to understand the problem.

Ross

Mime
View raw message