ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Xavier Hanin" <xavier.ha...@gmail.com>
Subject Re: retrieve doesnt
Date Thu, 09 Nov 2006 15:00:22 GMT
It seems that Ivy find the modules but no artifacts (only 0 in the artifact
number column). So either the module descriptors for your dependencies
define no published artifact, or you depend on a configuration in these
module which have no artifacts.

Could you share your ivy.xml (and maybe also your ivyconf.xml)?

Xavier
On 11/9/06, Steve Loughran <stevel@apache.org> wrote:
>
>
> First user question. I am trying to retrieve artifacts that are
> resolving nicely:
>
>   This is what I am asking
>   <ivy:resolve />
>   <ivy:retrieve pattern="lib/[artifact].[ext]" conf="compile"  />
>
> But what I get is 0 files copied:
>
>
> Buildfile: build.xml
>       [echo] Building /home/slo/Projects/examples/diary/core/build.xml
>
> ivy-init:
> [ivy:configure] :: Ivy 1.4 - 20061009124215 :: http://ivy.jayasoft.org/ ::
> [ivy:configure] :: configuring :: file =
> /home/slo/Projects/examples/diary/ivyconf.xml
>
> ivy-resolve:
> [ivy:resolve] :: resolving dependencies :: [ org.antbook | core |
> working@chamonix ]
> [ivy:resolve]   confs: [compile, test, master, runtime]
> [ivy:resolve]   found [ log4j | log4j | 1.2.13 ] in maven2
> [ivy:resolve]   found [ junit | junit | 3.8.2 ] in maven2
> [ivy:resolve] :: resolution report ::
>
> ---------------------------------------------------------------------
>          |                  |            modules            ||
> artifacts   |
>          |       conf       | number| search|dwnlded|evicted||
> number|dwnlded|
>
> ---------------------------------------------------------------------
>          |      compile     |   1   |   1   |   0   |   0   ||   0   |
>   0   |
>          |       test       |   2   |   2   |   0   |   0   ||   0   |
>   0   |
>          |      master      |   0   |   0   |   0   |   0   ||   0   |
>   0   |
>          |      runtime     |   1   |   1   |   0   |   0   ||   0   |
>   0   |
>
> ---------------------------------------------------------------------
>
> ivy-retrieve:
> [ivy:retrieve] :: retrieving :: [ org.antbook | core ]
> [ivy:retrieve]  confs: [compile]
> [ivy:retrieve]  0 artifacts copied, 0 already retrieved
>
> BUILD SUCCESSFUL - at 09/11/06 13:46
> Total time: 4 seconds
>
>
> What am I doing wrong?
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message