ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Loughran <ste...@apache.org>
Subject retrieve doesnt
Date Thu, 09 Nov 2006 13:51:45 GMT

First user question. I am trying to retrieve artifacts that are 
resolving nicely:

  This is what I am asking
  <ivy:resolve />
  <ivy:retrieve pattern="lib/[artifact].[ext]" conf="compile"  />

But what I get is 0 files copied:


Buildfile: build.xml
      [echo] Building /home/slo/Projects/examples/diary/core/build.xml

ivy-init:
[ivy:configure] :: Ivy 1.4 - 20061009124215 :: http://ivy.jayasoft.org/ ::
[ivy:configure] :: configuring :: file = 
/home/slo/Projects/examples/diary/ivyconf.xml

ivy-resolve:
[ivy:resolve] :: resolving dependencies :: [ org.antbook | core | 
working@chamonix ]
[ivy:resolve]   confs: [compile, test, master, runtime]
[ivy:resolve]   found [ log4j | log4j | 1.2.13 ] in maven2
[ivy:resolve]   found [ junit | junit | 3.8.2 ] in maven2
[ivy:resolve] :: resolution report ::
 
---------------------------------------------------------------------
         |                  |            modules            || 
artifacts   |
         |       conf       | number| search|dwnlded|evicted|| 
number|dwnlded|
 
---------------------------------------------------------------------
         |      compile     |   1   |   1   |   0   |   0   ||   0   | 
  0   |
         |       test       |   2   |   2   |   0   |   0   ||   0   | 
  0   |
         |      master      |   0   |   0   |   0   |   0   ||   0   | 
  0   |
         |      runtime     |   1   |   1   |   0   |   0   ||   0   | 
  0   |
 
---------------------------------------------------------------------

ivy-retrieve:
[ivy:retrieve] :: retrieving :: [ org.antbook | core ]
[ivy:retrieve]  confs: [compile]
[ivy:retrieve]  0 artifacts copied, 0 already retrieved

BUILD SUCCESSFUL - at 09/11/06 13:46
Total time: 4 seconds


What am I doing wrong?

Mime
View raw message