ant-ivy-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gilles Scokart" <gscok...@gmail.com>
Subject RE: 1.4.1 Resolve Slowness
Date Mon, 20 Nov 2006 14:56:03 GMT
Did you tried to use one resolver per specific url instead of chaining them?
(each using the right module mapping if possible).


Gilles

> -----Original Message-----
> From: David R Robison [mailto:drrobison@openroadsconsulting.com] 
> Sent: Monday, November 20, 2006 3:03 PM
> To: ivy-user@incubator.apache.org
> Subject: Re: 1.4.1 Resolve Slowness
> 
> I'm sorry, I'm unsure what your asking. Here is my ivy config file.
> 
> <ivyconf>
>       <properties file="${ivy.conf.dir}/ivyconf.properties" />
>     <conf defaultCache="${ivy.conf.dir}/ivy-cache" 
> defaultResolver="default-chain"/>
>     <resolvers>
>             <chain name="default-chain">
>             <url name="orci">
>                 <artifact
> pattern="http://www.openroadsconsulting.com/maven/[module]/[ty
> pe]s/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://www.openroadsconsulting.com/maven/[module]/[ty
> pe]s/[artifact].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="ibiblio" >
>                 <artifact
> pattern="http://mirrors.dotsrc.org/maven/[module]/[type]s/[art
> ifact]-[revision].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://mirrors.dotsrc.org/maven/[module]/[type]s/[art
> ifact].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://mirrors.dotsrc.org/maven2/org/samba/jcifs/[mod
> ule]/[revision]/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="astrogrid">
>                 <artifact
> pattern="http://www.astrogrid.org/maven/[module]/[type]s/[arti
> fact]-[revision].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="bluesunrise">
>                 <artifact
> pattern="http://www.bluesunrise.com/maven/[module]/[type]s/[ar
> tifact]-[revision].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="jibx">
>                 <artifact
> pattern="http://jibx.sourceforge.net/maven/[module]/[type]s/[a
> rtifact]-[revision].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="berlios">
>                 <artifact
> pattern="http://osgirepo.berlios.de/repository/[module]/[type]
> s/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="geotools">
>                 <artifact
> pattern="http://maven.geotools.fr/repository/org/geotools/[mod
> ule]/[revision]/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://maven.geotools.fr/repository/com/vividsolution
> s/[module]/[revision]/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://maven.geotools.fr/repository/org/opengis/[modu
> le]/[revision]/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://maven.geotools.fr/repository/javax/units/[modu
> le]/[revision]/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>             </url>
>             <url name="orci">
>                 <artifact
> pattern="http://www.openroadsconsulting.com/maven/[module]/[ty
> pe]s/[artifact]-[revision].[ext]" 
> />
>                 <artifact
> pattern="http://www.openroadsconsulting.com/maven/[module]/[ty
> pe]s/[artifact].[ext]" 
> />
>             </url>
>         </chain>
>             <filesystem name="projects">
>                 <artifact
> pattern="${repository.dir}/[artifact]-[revision].[ext]" />
>                 <ivy 
> pattern="${repository.dir}/[module]-[revision].xml" />
>             </filesystem>
>     </resolvers>
>       <modules>
>             <module organisation="orci" name=".*" 
> resolver="projects" />
>       </modules>
> </ivyconf>
> 
> Does this help? David
> 
> Xavier Hanin wrote:
> > On 11/20/06, David Robison 
> <drrobison@openroadsconsulting.com> wrote:
> >>
> >> I just upgraded from 1.3.1 to 1.4.1 and now my resolves 
> are taking a  
> >> substantially longer time. It seems like it is requiring 
> that each  
> >> resolve has to find the file on the Internet even though 
> it already  
> >> exists in the cache. Is there some configuration I'm missing?
> >> Thanks,  David
> >>
> > No there is no strange configuration. Are you using 
> latest.milestone 
> > or latest.release? If you are, prior to 1.4 the behaviour 
> was rather 
> > different, and now the proper implementation causes slowness. 
> > Otherwise could you provide more details on your resolve 
> (verbose or 
> > debug log)?
> >
> > Xavier
> >
> 
> -- 
> 
> David R Robison
> Open Roads Consulting, Inc.
> 708 S. Battlefield Blvd., Chesapeake, VA 23322
> phone: (757) 546-3401
> e-mail: drrobison@openroadsconsulting.com
> web: http://openroadsconsulting.com
> blog: http://therobe.blogspot.com
> book: http://www.xulonpress.com/bookstore/titles/1597816523.htm
> 
>  
> 
> 


Mime
View raw message