ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andre-John Mas <andrejohn....@gmail.com>
Subject Re: svn commit: r1594598 - in /ant/site/ant: production/ sources/
Date Fri, 16 May 2014 00:23:28 GMT
Hi,

Would it not be better simply to specify  UTF-8 for all generated HTML documents, rather than
relying on platform defaults?

André-John

Sent from my phone. Envoyé depuis mon téléphone. 

> On 14 May 2014, at 22:29, Antoine Levy Lambert <antoine@gmx.de> wrote:
> 
> Hello Stefan,
> 
> I have had the same problem on MacOS.
> 
> I remember vaguely that I found out while fixing unit tests that different JDK versions
do not have the same value for default encoding.
> 
> I am not sure how I addressed the problem when I regenerated the site, I might have just
fixed the html by hand.
> 
> A shame that I do not remember more.
> 
> Antoine
> 
>> On May 14, 2014, at 11:29 AM, Stefan Bodewig <bodewig@apache.org> wrote:
>> 
>> 
>>> try to zap some gremlins, but problems still exist
>> 
>>>                          <td colspan="1" rowspan="1"
>>>      valign="top" align="left">
>>> -          <a href="mailto:rene_ghosh@yahoo.com">René Ghosh</a>
>>> +          <a href="mailto:rene_ghosh@yahoo.com">René Ghosh</a>
>> 
>> it seems as if my machine (svn 1.8, Ubuntu 14.04, OpenJDK 7) insists on
>> breaking the encoding of the generated site.  It would be nice if
>> anybody with a working setup could recreate it.
>> 
>> It looks as if Velocity and not svn is playing tricks on me since the
>> files are already broken on my disk.
>> 
>> Stefan
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message