ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicolas Lalevée <nicolas.lale...@hibnet.org>
Subject Re: Testing of a mirrored Eclipse P2 repository
Date Fri, 11 Nov 2011 13:02:18 GMT
After further investigation, I had a corrupted jar in the update I have build, probably corrupted
when I uploaded it since I had a quite terrible connection at that time. The hash was not
OK. Too bad Eclipse get crazy about it and redownloaded again and again...

It looks good now.

Nicolas

Le 6 nov. 2011 à 23:54, Nicolas Lalevée a écrit :

> Here is some update of the setup of the P2 repositories.
> I think I have finished the build scripts. I have done some tests, and.... I don't know
if it works.
> 
> Short story: Eclipse is doing weird stuff, I don't understand what it is doing, I'll
try to investigate deeper later.
> 
> Longer story:
> I have put some snapshot build of both Ivy and IvyDE and a p2 repo at http://people.apache.org/~hibou/testp2/.
It references my two snapshot builds, plus some inexistent p2 repo on archive.apache.org,
and I have my snapshot builds declared as mirrored on the apache mirrors.
> 
> The first phase which is about gathering metadata of the plugins, everything goes to
people.a.o and archive.a.o, as expected.
> 
> Then when I ask Eclipse to effectively install my plugins, I nicely get the mirror list.
> I have seen it try to get my plugins from the mirrors, the url looks good, and it finds
there obviously nothing. That's OK. At some point it ends up trying to get the artifact not
from the mirror but from people.a.o. The plugins gets downloaded. Still OK.
> But then I have seen very weird stuff...
> It tried again to download the plugin from a mirror, hitting 404. And then it downloaded
the plugins about 10 times from people.a.o. Then it tried to get from another mirror. Then
again 10 times download from people. And again and again.... for about 20 minutes...... until
I canceled the install.....
> If you may, I would say, wtf ?
> 
> Maybe Eclipse doesn't like when so many mirrors are returning 404 ? Or when some repositories
are missing ?
> I'll give another try later. Test with another site than people. Test without mirroring,
without archive.a.o, etc....
> 
> Nicolas
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message