ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From raggy <thiagu...@yahoo.com>
Subject Re: CreateProcess error=2..... Help needed
Date Wed, 16 Sep 2009 08:54:14 GMT

Hi, 

Thanks for the info Stefan, but I think I have configured the PATH properly
in the Environment Variables. I don't know why it's not being noticed in
eclipse. I'm very sorry for posting this topic here. 
 

Stefan Bodewig wrote:
> 
> raggy,
> 
> this really is a question for the user list, not the mailing list
> dealing with the development of Ant.
> 
> On 2009-09-16, raggy <thiagu316@yahoo.com> wrote:
> 
>> Cannot run program "cvs" (in directory "C:\resource"): CreateProcess
>> error=2, The system cannot find the file specified
> 
> This always means the same thing.  The executable you try to execute is
> not on your PATH.  It really should be in the FAQ by now.
> 
>> I know that I need to install a CVS client and configure the path but
>> how am I suppose to do that on eclipse???
> 
> I don't use Eclipse, so I'm not sure.  But I think that you really only
> need to ensure your system environment variable Path contains the
> directory that contains cvs.exe after you've installed your client.  It
> shouldn't matter whether you use Eclipse or the command line to run Ant
> in that case (unless Eclipse fiddles with the enviroment, that is).
> 
> Stefan
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/CreateProcess-error%3D2.....-Help-needed-tp25466974p25468439.html
Sent from the Ant - Dev mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message